Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Várjál, most már emerald szerint én is ellehetetlenítem a fórumot, úgyhogy most már én is benne vagyok a körben. Tudtam, hogy valamelyik hülye betalál ezzel. Most akkor én is beszállok a játékba: szerintem emerald = basszamodi...
Aha, én akarom ellehetetleníteni, mi? Mi lesz a következő, hogy szerinted én trollkodom itt? Szégyelld magad! Undorító és gusztustalan a megnyilvánulásod.
Azt hiszem ezt csináljuk politikai szinten. Azért jöttünk hogy fórumozzunk. Ezt jelenleg a basszatroll és a modi lehetetleníti el (utóbbi a passzív hozzáállásával). Tulajdonképpen mindkettőt el kellene zavarnunk a picsába, de felmerül hogy melyiknek drukkoljunk. Hát wtf kedves kolléga.
Igen, úgy gondolom, hogy van az a pénz, amiért megérheti neki ez a szervezett trollkampány. Mivel ingyen nem életszerű, hogy valaki ilyen béna indokkal csináljon ekkora orbitális hülyét saját magából a nagy semmire, mint ő... :)... plusz ugye az elfecsérelt életidő, amit ingyen belefeccölne a monomániájába... neeem, ez nem áll össze. Megbízás alapján bukkant fel.
Mindenki egyéni joga, h mire fecsérli el a drága idejét. Ha már nem lenne értelmesebb dolog az életemben lehet én is a világ fórumait bújnám és időt / energiát nem sajnálva elkezdeném megváltani a világot. Ez valahol a tízmilliomodik hely körül állhat a prioritásban. Azért jó a demokrácia, mert mindenki teheti ami számára fontos. Amíg nem ütközik szabályzatba v törvénybe, addig elég ha tudomást veszünk róla és megyünk a dolgunkra.
Azért a Portfóliót nem minősíteném így le, de ideje végre a nagytakarításnak, és tőled végleg búcsút venni. És persze az egy embernek több nicket is szabályozni végre.
Ne etesd a beteget, mert ezért csinálja és nem veszi észre magát. Lehet, hogy inkább neki is azt kellene csinálni mint amit a modinak ajánlgat és hagyna békén minket.
Törölt felhasználó2020. 10. 11. 13:29
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 10. 11. 13:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Erről inkább nem nyitnék itt vitát. A szervilizmus kicsit más. A főnöködet sem vágod fejbe, ha nem tetszik, amit mond vagy tesz. Vagy alkalmazkodsz, vagy kilépsz a munkahelyedről. Az igazságosztó szerepében tetszelegsz, de ezt csak te látod szabadságharcnak.
A moderátornak egyeztetnie kellene a Portfólióval, a fórum szabályzattal kapcsolatban. Ideje lenne valami színvonal a mai világban. A jelenlegi regisztrációs rendszer már elavult. Tessék szépen átdolgozni.
Törölt felhasználó2020. 10. 11. 13:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
Te ugyanúgy terrorizálsz, nincs mit a szemére vetned. Nem tudom melyik a nagyobb szégyen, az amit csinálsz, vagy az, ahogy ezt eltűrik. Nagyjából egyformán szánalmas.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!