Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
:))... tudsz esetleg valami hasonlót a baboskótól is idézni, amiről egyértelműen ráismerhetné(n)k, hogy ő a Habzószájú?
A #1 júzer már próbált ilyet, de sajnos beégett vele. Úgyhogy... ha tutira nem a csoki, akkor miért (tutira) a baboskó??... tőlem amúgy lehet(ne) ez a baboskó is v. ki a faxom, csak kissé furcsa errefelé ennek a bizonyítása... :)
valószínűleg a moderátor is csupán várja, hogy kellő mennyiségű, naplózott, hivatalos bizobyítékot állítson össze sajátmaga ellen anyabaszó, amit már nem a portfolio gyűjt, hanem a hatóság illetékesei
szép is lenne, ha egy egyszerű csikánózással másra lehetne kenni egy ilyen kaliberű ámokfutást 2020-ban a digitális világban egy oldal adminisztrátor/moderátor teljeskörű rálátása mellett
Onnan hogy már kérdeztem is és nekem elmondta volna, vagyunk olyan viszonyban. De ha nem akarod úgyse hiszed el. Visszakerdezek: Te hogy bizonyitod be hogy nem te csinálod pl ezt az egészet? Azt mondod hogy nem és higgye el bárki? Nem kell válaszolni, hagyjuk is. Üldözzetek akit jól esik, igazából nem érdekel hogy ki csinálja ezt, én tudom hogy csoki biztos nem. Yo8 (p.s : akkor én most Hathor vagyok mert ezt meg csak ő írja így ;))
Oké... de miből gondolod, hogy neked elmondaná, ha ő volna a Habzószájú? Mi vagy te, a virtuális gyóntatópapja?
A nem-megfelelő boszorkányt üldözős felvetésed meg ugyanezen okból miért volna igazabb? Csak mert valakik úgy gondolják, hogy a Habzószájú csak ez a babosko lehet? Ez mennyivel volna megfelelőbb bizonyíték, mint a csoki-s?
Csokit ismerem, nagy ritkán pedig váltunk pár szót, szóval innen tudom. Ha már boszorkányt üldöztok üldözzetek a megfelelőt. Részemről mentem is, gl&hf
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!