"kézhezvételét követő hatvan napon belül szüntessék meg a befolyásszerzésre irányadó szabályokba ütközően szerzett befolyásukat,"
"a megszüntetéséig tagsági jogot nem gyakorolhatnak."
"fellebbezésnek nincs helye."
"felülvizsgálatát a közléstől számított 30 napon belül jogszabálysértésre hivatkozással a Fővárosi Bíróságtól keresettel kérheti"
"A keresetlevél benyújtásának a határozat végrehajtására nincs halasztó hatálya."
Meséld már el a kiskaput mert nekem nem világos (mailt is dobhatsz;) az a kötelezés hogy "befolyásuknak a megszüntetéséig tagsági jogot nem gyakorolhatnak." és a közgyűléshez közöltek összhangja.
PT-III-20/2011. számú határozat:
"I. A PT-III/B-17/2011. számú határozat rendelkező részét az alábbi 7. ponttal egészítem ki:
7. Megállapítom, hogy az 1-5. pontokban megnevezett összehangoltan eljáró személyek a Genesis Energy Befektetési Nyrt.-ben a befolyásszerzésre irányadó szabályokba ütközően szerzett befolyásuknak a megszüntetéséig tagsági jogot nem gyakorolhatnak."
" a közlés napjával jogerős.
a szavazatról annyit mondanék, hogy találtak kiskaput, illetve van kiskapu.
A pszaf egy f....kupac, mint az ország..
csak akkor tesznek valamit ha már minden össze omlott, mint ha halál után adnék valakinek C vitamint..
szóval vékony jégen táncolnak tavasszal...
tényleg a pszaf a csöcs, nem tudsz mit csinálni velük, illetve tudsz..
Ha jól emléxem, akkor a Pszáf előírta az apportok visszacsinálását, nem?
- Akkor hogy a pitliben mondhatja a cég hogy ajánlatot készítenek elő?
- hogy a csudában lehet hogy szórják a még szavazattal sem rendelkező papírokat az offshoros apportcsalók???
"Az ügyészségi nyomozás már megy és nyomoznak, nyilván a pszaf-el együtt."
Ez nagyon komoly. Remélem kivizsgálják hány db ígérete volt a cég vezetésének, amiből semmoi nem valósult meg. Remélem lesznek felelősök. ha van igazság akkor nagyon is. példát kell statuálni hogy nem lehet bármit megtenni. Sokunkat becsaptak. Szvsz nem véletlenül mondott itt le több igazgatósági tag az elmúlt hetekben.
A nehéz beton biznisz az most sajnos nagyot szólhatna ha azonnal elkezdenék gyártani, de sajnos egy ajánlatot sem tudtak összerakni időben és amúgy is vicc amit csinálnak, erről ennyit.
Viszont beszéltem Dioslaki Gáborral telón, pont akkor jöttem ki az ügyvédemtől.
Majd félórát tracsoltunk és igen érdekes a történet. Az egész ügylet minden irányból bűzlik, ez nem újdonság senkinek szerintem.
Viszont jobb résen lenni, mert biztos, hogy sokan vizsgálják a Genesis nyrt. tulajdonosi körét és szuper értékesítgetéseit részvény szemszögből.
Az ügyészségi nyomozás már megy és nyomoznak, nyilván a pszaf-el együtt.
Ha törvénytelenség van akkor nagyon komoly büntit kapnak az fix.
(persze ez nekem részvényesnek tök mindegy, mert így se ér szart se a részvény).
Viszont a mi kárunkat kifizeti meg???
ez itt egy jó kérdés..
Honnan hajtható be amikor nagy a sor és off-shore mutyi van ezerrel.
A bírosági perekre nincs garancia.
De akit érdekel az írjon nekem a nagypalz@freemail.hu -ra
Nincs ígéret semmire azzal kapcsolatban, hogy ez egy gyalog-galopp, de vannak jogaink és van egy szakértő gárda az érdekünk mögött, "bizonyos szervezet formátumban" és ha kell azonnal tudunk lépni, mint kis részvényesek.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...