Tavaly október kiváltam a Genesis közvetlen vezetéséből, de továbbra is nagy részvényes vagyok, és sokat segítettem a jelenlegi igazgatóságot és a menedzsmentet, annak érdekében, hogy ez a tegnapi kiváló hír megjelenhessen. Mindenki úgy olvassa soraimat, hogy maximálisan érdekelt vagyok a projektek sikerében, tehát elfogult és lelkes vagyok, de megpróbálok minden engem ért korábbi és jövőbeli esetleges támadás ellenére objektív maradni. "
"Ez a Genesis magyar részvény mennyiség, tekintettel az új, rekapitalizált GEMI (a bányászattal kiegészített GEI) részvénytársaság az összes részvényeinek kb.
max. 14-15 %-a, amely a piacon vagy piacon kívül intézményi befektetőknek értékesíthető. Ugyanis vélhetően addigra a törvényben biztosított feltételek szerint a GEI a most elkövetkező részvénykibocsátás, nyilvános ajánlattétel és az új részvények tőzsdei bevezetése után kvalifikálja magát, hogy a tőzsdén "A" kategóriás lehessen. "
"Az általam összehozott üzlet a dél-afrikai befektetők és a GEI jelenlegi tulajdonosai között új perspektívákat nyit a GEI részvényesei előtt. A társaság végelszámolása helyett egy PIPE üzletet javasoltam, amelynek során az új projekt bejön és a régi pedig befejeződik, azaz vagy a GEI-ben megmarad az egyre többet érő napelem business jelentős része, vagy egy csomó készpénz fog rendelkezésre állni a Rudabányai projektek megvalósítására. Igazi, megfogható anyagmennyiségek, bányászati kutatási eredmények és egyéb eszközök, odaítélt állami támogatások, a legelmaradottabb területeken új munkaerő alkalmazása és Magyarország ásványi kincseinek hasznosítása a modern technológiák adta lehetőségekkel, amelyek még az idén a termelés iparszerű megkezdésével véleményem szerint olyan részvényesi értékeket fognak képviselni, amelyek már ma meghaladják a korábbi GEI értékeit. Rendkívül alacsonyra vannak árazva, ha a benne rejlő lehetőségeket nézem. A társaság a legkiválóbb szakmai erőket vette igénybe, például Földessy János egyetemi tanárt, geológust, a Miskolci Egyetem Ásványtani-Földtani Intézete igazgatóját, aki a Rudabányán bányászható anyagok tekintetében kedvező és ígéretes jövőt festett fel már tavaly egy szakmai konferencián az ott bányászható és feldolgozható sokféle anyag tekintetében.
Ebben az iparágban is jelentős árnövekedés szokott lenni a tőzsdén, amikor egy korai stádiumú bányarészvény a tőzsdére kerül, itt pedig már kísérleti gyártás és kutatások az elmúlt évben is folytak, a termelés pedig már az idén a Rudagipsz-Mixben el is kezdődik.
Egy új bluechip Magyarországon már nagyon kellene, nemde?
" A szövetség szerint az irat egyértelműen alkalmas volt a tőkepiac szereplőinek félrevezetésére, megtévesztésére, és arra, hogy így rábírjon másokat befektetési döntések meghozatalára. A TEBÉSZ feljelentésében összesen 6 olyan témakört jelölt meg, ahol a "Befektetési ajánlat" készítői nem a pontos tényeket közölték a tőkepiac szereplői felé. A közlemény emlékeztet, hogy a Btk. alapján e bűncselekmény három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető."
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...