"Nekem csak tényleg az afurcsa ha a Novotrade a Sunbooks a Genesis mindegyik veszteséges volt szinte mindig, akkor miért tarják nagy üzletembernek a Rényi Gábort ?????"
Egyszerű a válasz: mert ő mindig keresett mindegyik bolton. Csak a bepalizott kisspekik nem, mint pl. te. Ő jó üzletember, te meg hiszékeny, rossz tőzsdés. Ez a magyarázat:) Nem megbántani akarlak, de érdemes ezen elgondolkodni.
"az új vezetés szvsz nem tehet róla hogy likvidítási nehézségek vannak"
Jaj, ne már.
1. Ne legyél ilyen naiv.
2. Ha el is fogadjuk, hogy nem tehetnek róla: és ez kit érdekel? A részvényár nem a vezetőség rossz vagy jóindulatát árazza, hanem a cég értékét. Tök mindegy, hogy valami azért szar, mert direkt azzá tették, vagy ugyan jóindulatúak, csak bénák és/vagy menthetetlen szarkupacon ülnek eleve. A te szempontodból az eredmény ugyanaz.
"az új vezetés szvsz nem tehet róla hogy likvidítási nehézségek vannak"
Jól tudom hogy azért csatlakoztak a Genesishez mert a pályázataikhoz sem volt saját erejük?
Nem lehet hogy a probléma úgy merül fel, hogy 4mrd likviditási nehézséggel küzdő szemét mellé tettek még 22mrd-ra értékelt szemetet ami szintúgy likviditás nehézségekkel küzdött?
szerintem meg tehet róla az új vezetés. Mi a francnak csatlakozott???
itt már nem nagyon hisz benne senki. ezt honnan veszed ember? én speckó nem.
nagyon nem.
az új vezetés szvsz nem tehet róla hogy likvidítási nehézségek vannak
Nem most kezdődtek a nehézsége a genesisnek.
Rényi Prazsák Kunovits nagyon eltűntek ők inkább tudnának mesélni a likvidítási nehézségről.
mindenképpen vizsgálat kellene a Genesisnél szvsz.
aki meg beírta hoyg eddig nem sok nyereséget termeltek Rényi vállalkozásai a tőzsdén nagyon fejéntalálta a szöhet. ezt is ki kéne vizsgálni.
hátha előhúzzák?
ha lett volna nekik, övék lett volna a hasit
nomeg több mint 800m állami ingyenpénz
no és megsem sikerült
ide valódi pénzt még nem toltak
Törölt felhasználó2010. 11. 14. 15:25
Ez tényleg más menedzsment, azért nem érdekli őket a napelem biznisz, gondolom. Ezek az alapos csávók nem nagyon tettek abba lét, csak ment a huzavona meg az árfelhajtás kb. Ennek a korábbi vezetés szépen megitta a levét. Ezzel szemben a Rudabánya sztoriba már van pénz legalább. Csak azért írom ezeket, hogy legyünk kicsit azért objektívebbek.
Persze én nem akarok védeni senkit, és nem is akarok támadni.
De az elég durva, hogy milyeneket írtok rájuk.
Amikor pedig magyarázatot kaptok arra, hogy történt, na az a történet hatmillió oldal és valahol 89be kezdődik szerintem.
Mire elolvasod a felét addigra tényleg a holdra lépnek.
"
„Csontvázak dőltek ki sorban a szekrényből” – ezzel foglalta össze több kiadó is a történéseket. Az első buktatók a Sun Books kétszer is módosított 2006-os beszámolójára vezethetők vissza. A cég az eredeti mérleg szerint 55,3 millió forintos veszteséggel zárt, de az eredmény később 19,7 millió forintos nyereségre módosult. Végül az utolsó, 2008-ban – immár Líra-tulajdonként – készült verzió szerint 275 millió forintos veszteségről számoltak be. „Olyan állapotban volt a cég, hogy ha mi nem lépünk közbe, három hónapon belül csődöt jelentett volna” – emlékszik vissza Kolosi.
Rényi Gábor, akit a Novotrade Rt. – későbbi nevén Genesis Energy Nyrt.– alapítójaként is ismernek (Napfelkelte vagy napfogyatkozás? – Figyelő, 2009/4. szám) nem tartja magát felelősnek a kialakult helyzetért."
A cikk alján Rényi sok mindent cáfol és igazát hangoztatja.
Nekem csak tényleg az afurcsa ha a Novotrade a Sunbooks a Genesis mindegyik veszteséges volt szinte mindig, akkor miért tarják nagy üzletembernek a Rényi Gábort ?????
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...