Szerintem nyissatok 1 új Genesis topicot, mivel itt csak 1 ember beszélget önmagával...
Többnyire...
Az igazi vélemények a cégről elvesznek a szemét között.
Üdv.: egy régi olvasótok
Gudakes, vannak értelmes emberek, akik elgondolkodtak. Te nam tartozol közéjük, de megfizetted a tandíjat, lásd tőkeáttételes bukásod az ősszel.
A Geni egy nagy rakás, amelyben egyetlen érték egy telek. Volt, de most azt is kijátszák. Eredmény 0 a könyvben közel 2mrd HUF-os bukás tavaly, és a már féltretett több mint félmilliárdos elhatárolásról még nem beszéltem.
A problémát pedig a cég bennfentesei okozták, akik terveiből semmi sem jött be.
Pannergy problémákat rajtad verjem majd le? Csak hogy értsd milyen nevetséges az argumented...((((
miről hablatyolsz itt?
Áll a 3 gyár? Termel? Nyereséges? Nincs csőd? Van befektető a Holdingba?
Jött hír a mutyi megállapodásról??? Majd vasárnap jön?
Csupa hazug közlemény és én vesztettem, aki dobta ezt a szart időben és bejött amiket írok?
Árfolyam prognózisom idézd, de nem kérdés, lentebb végzi ez a szemét mint a Novotrade....
Levitézlett mutyistákra bíztad a pénzed öreg....
Volt aki kapcsolt és a héten kiöntötte ezt a trutyit. Te csak tarts, megérdemled
Nézz át KEG topikba, vannak mások is akik utálják a mutyit. És a GEni a legnagyobb mutyi a béten!!!!
És csak annyit, hogy sokat ártott a cég hírnevének megítélésében is, sokan csak az ő véleményét látják ebben a topicban, már vagy 2 éve. A bejegyzések 90%-át ő írja, többen ezt vehetik az általános véleménynek, a ferdítéseit a valóságnak.
Ex nem tudja elviselni, hogy veszített.
Olyan ez, mintha egy focista az elveszített mérkőzés után odamenne az ellenfél játékosához, és belerúgna a fejébe.
Nem jött össze a decemberi 300-as célár, sem az idei év elejére jósolt 100-as célár. Most is 700 fölött van, ezt nem tudja elviselni, mert több mint egy éve éjjel-nappal kínlódik itt, hogy igaza legyen, de nem sikerül.
Ez már paranoiás állapot, ebből nagyon nehéz segítség nélkül "kigyógyulni".
Csak remélni tudom, hogy egyszer majd, ha visszazökken a normális állapotba, elárulja nekünk, mire fel volt ez a hatalmas méreteket öltő ellenségeskedés a Genesis ellen, miféle bosszú vezérelte őt ebben, amit eddig tett !
A spanyol államnak télvégén még mertek a leendő alkalmazottak számáról nyilatkozni, és úgy volt, hogy nyáron az egyetemen kiképzik őket. Hogy hogynem mégsem lesz kiképzés(((((
A frankfurti forgalom élénkülőben van sajá magához képest, mivel tegnap és a hét többi napján napi 10-12 ezer db forgott, ma már kereken 20 ezer db-os forgalma van!
Tegyük hozzá, 11:55-kor volt a legutóbbi kötés és még hátra van pár óra hossza a zárásig!
2,5 EUR-on kötik szokás szerint.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...