Megmondom, hogy szerintem mit. Ha nem adta volna el a Novotrade az összes szükségtelen befektetését, akkor nem jött volna létre a Genesis. Na és az akkori béka s.....e alatti részvényár nem tartózkodott volna elég hosszú ideig jó magasan. Így aki anno Novotrade részvényes volt, finoman szólva is degeszre kereshette magát. Ha akarta. És szerintem nagyon sokan meg is tették.
"mindössze arra hoztam fel, hogy sztem kicsit le vagy maradva a szemléletmódban, kb. egy évvel ezelőtti időknél. "
"Érdekes amit mondasz, mert 1 éve mikor rákérdeztünk greny spekulációnak minősítette "
:D
Erről beszélek. Egyébként természetes, hogy spekulációnak minősit bármit, tekintve, ha azt kérdezik, hogy igaz-e hogy 2800 alatt nem engednek be senkit arra is ezt mondja...különben túl sok lenne az információ....
Ettől függetlenül a közgyűlésen az emeléssel kapcsolatos pontok változtatásaira adott reakciókból (nagy nulla, senkit nem érdekelt a tulajok közül, hogy hány db milyen min. áron) és a közvetlenül akkor elhangzott, nem csak a kibocsátás lehetősége létezik, a leányokat is fel lehet tőkésiteni (vagy vmi hasonló) arra enged következtetni, hogy nagyrészt ilyemsiben gondolkodnak már egy ideje.
Hogyne, ezzel senki nem vitatkozik.
Joga van elégetni bárki pénzét, csak az a kérdés, hogy neki ebben mi a jó?
Hogy nem él meg belőle az biztos, és a kerrierje sem épp gyarapszik tőle...
Természetesen bárkiről lehet feltételezni, hogy pszichopata hibbant és piromán, vagy gyerekgyilkos, de minden bizonyiték hiján ezt paranoiának hivják.
Érdekes amit mondasz, mert 1 éve mikor rákérdeztünk greny spekulációnak minősítette ebben a topicban, amint azt tegnapelőtt linkeltem.
Ezek szerint......
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...