Ez igy van remélem aki el akarta adni sikerült neki ma is lett volna lehetősége borítani,túl vagyunk azon a körökön hogy a régi kontsrukció szerint nem sikerült a projekt.
Nekem az a véleményem, hogy aki akarta, már eladta, aki pedig eddig nem adta el, annak már nem hiszem, hogy lesz indíttatása az eladásra.
Látható ez pl. a mai kereskedést szemlélve is.
Akik pedig venni akarnak, mert úgy ítélik meg, hogy előbb-utóbb lesz valami a tervekből, ez már jónak mondható szint a vásárlásokra.
Azt nyilván mindenki el tudja dönteni, mennyit kockáztat a pénzéből erre, mert vannak kockázatok, de a jövőbeni hozam is ehhez a kockázati szinthez fog igazodni, amennyiben megvalósul a beruházás.
Te is írtad korábban, milyen árfolyamok lesznek, ha indul a projekt, illetve ha már termelnek majd a gyárak.
Én úgy ítélem meg, pozitív irányban történő elmozdulásnak kell itt lassan bekövetkeznie.
Mivel már nincs ilyen papírom, így sok közöm nincs is a topikhoz, de erős gyanúm, hogy ezen az árszinten egy darabig elvergődik a papír, aztán valószínűleg jön 450-500-as szint.
Ezt arra alapozom, amit korábban írtam + a válság. Nem temetem a céget, de azok számára akik pozitívan befolyásolhatnák az árfolyamot, sajnos látókörön kívül van ez a cég.
nem emlékszem,hogy gensolar valamikor is vételre buzdított valakit is, csak a tényeket szokta közölni, amit próbálsz a haverokkal félre magyarázni,megcáfolni ,elég kevés sikerrel,de dicséretes kitartással.
moiser, ha építezel és a tervezőtől veszed át a telket és a terveket, még jó sokat költesz a házra (nála sokkal többet), akkor ugye a végén az ingatlan nagyobbik tulajdonrészét ráíratod?
Ja, azon jót nevettem...
Rába mint nem komoly cég stb.
Elég leegyszerűsitett modell, nem kereskednék ez alapján.
Én a leányok helyzetéről kérdeztem, te értesz elvileg az ilyesmihez ,de rendben, ha ilyen dogmatikus pongyolával akarod kiszúrni a szemem, hát kár volt kérdezni...
Igen, a tiéd!
Sztem rajtad kivül már mindenkinek feltűnt :)
Te hoztad állandóan ellenpéldaként, mint vásárlandó részvényt,ne lepődj hát meg, ha továbbra is érdeklődünk a véleményed felől, több szem többet lát ugye...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...