A forgalmat te, én, és mások generálják, annak növekedését nem a közvetlenül a Genesis nem ígérheti. Minden hírre, vagy hírnélküliségra a piac reagál, most ez a reakció.
Ha ép ésszel valaki itt belegondol...nap mint nap reggeltől estig ismétli ugyanazt, előre (előre) készít magának vagy 30 nicnevet, beregisztrál erre a fórumra, kitiltják, jön a másikkal azonnal, 3 percig tagadja hogy ő lenne...és fossa a szót....az ilyen normális?
Netfüggő netbeteg. Van ilyen, Mostanában olvasgatok ilyenekről...érdekes....
Már engedelmet....
össze ne keverjétek a szókimondást és az őszinteséget azzal, hogy ez az agylövéses engem idegesítene...a látszat csal fiatalok... :)
Felőlem karattyoljon , majd csak kiszúrja egy elmeorvos magának előbb utóbb...
Vagy felbérelnének néhány munkanélküli andalúziait, akik lenyelve hoznák át az alkatrészeket. Közben valóban közelről ismerkednek meg a technológiával, előbbrehozva így a betanítást, lefaragnak a késésből!
- Emese
(mai hozzászólásaim ennyiből állnak, könnyebb átugorni ezt a hármat, mint az egésznapi szemetelést szelektálni. :) )
Szeretném megkérni a tisztelt igazgatóságot, ha bejelenteni való jóhírük van, azt még ne holnap, intézzék, mert pénzem érkezvén, csütörtökön szeretném tovább gyarapítani az 1700-1800 intervallumban a Genesis pakkomat! :))))
Pocok:
Nééé emlegessé ha nem vagyok itten! :)))
Nincs nekem, és szerintem másoknak se nagy baja veled, de ha egyszer gyakran az agyára mész az embernek, akkor nincs mit tenni, beborul az agya, és jól bemondogat neked!
Ha hiszed, ha nem, de már észrevettem, ha nagyon erélyesen rádszól valaki, vissza tudsz venni a hülyeségből!
Kivéve DLPH-t, mert őt tudom, élvezettel bosszantod tovább. :)
Te vállaltad ezt a szerepet, ez azzal jár, hogy nem te leszel a legszeretettebb, legnépszerűbb személy.
Ez van.
Azon gondolkoztam, baromi drága lesz Kaliforniából átszállítatni a gyártósorokat, vámmal mindennel együtt... lehet jobb lenne, ha R.G. áthozná részletekben a zsebében stikában alkatrészként...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...