Boczy: Mi vagyok én, hangulat felelős??? :-) Elég baj már az is sokaknak, hogy ebben a topikban "verem a nyálam"...
Másold át, nyugodtan... én nem fogom.
Merc!
Kb. egy hétig nem voltam. Sikerült feltenni azokat a kérdéseket az érintetteknek, amiről múlt kedden beszéltünk?
Törölt felhasználó2008. 04. 08. 13:14
Egy kicsit visszatérve a tegnap ill. ma reggeli témára, ha Balázs Csaba nem tudta előre, hogy mekkorát fog esni az Econet részvények ára (merthogy nem tudta, mert hülye lett volna 211 Ft-on tőkét emelni akkor), akkor Marqves honnan tudta volna, és miért feltételezhető hogy rosszindulatúan járt el, amikor ő is, és B.Cs is részvényvásárlással bizonyitja, hogy fundamentálisan jóval magasabbra teszi a cég értékét, mint a mostani, vagy mint a 211 Ft-os. Ha elül a részvénypiacokon a pánik, az Econet és a Genesis fognak a leggyorsabban emelkedni, pláne ha némi jó hírekkel is megspékelik a dolgot, márpedig mindkét cégnél hamarossan várhatóak ilyenek.
Családi portfolioban a Genesis mellett a legjelentősebb pakk az Econet, és érdekesnek találom, hogy Marqves, és DLPH is pozitivan szólnak minkét papírról, és én is hasonlóképpen vagyok ezekkel (mindkettőjük elég nagy tekintélynek örvend itt, amit ugye ki is kellett vívni valahogy, gondoljunk csak Shadows-ra, mert ez nem ugy megy, hogy valaki idejön a semmiből, és megvillant pár bennfentesnek látszó tárgyat, és máris ő lesz itt a félisten).
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...