kár, hogy félreértesz. az ösztönös zsenit hagyjuk, de a "faszagyerek..." szöveget nem MS-nek írtam, hanem a sok számjegyből álló nevű fórumtársnak, aki a Lada Szamarában ülő fiatalságot oktatta egy bazi nagy pickup-ban ülve annak jegyében, hogy ne ítéjünk meg másokat a külső alapján. vagy valami ilyesmi.
"pocok már nem mer szembemenni a fősodorral. pedig ösztönös zseniként igaza lesz."
fretek nagyot csalódtam benned
ha ő neked ösztönözs zseni.... innentől szerintem nem olvaslak
értettem és megértettem eddigi érveidet
de tegnap az a szöveg, hogy MS lényegében arról beszélt, hogy ő milyen "fasza gyerek" -téged idéztelek.. most meg egy ilyen tőzsdei habitus neked "ösztönös zseni"...
jól félreismertelek
(felőlem beeshet, akkor is nyertem...még mielőtt azt hinnéd ezért zavar a csóka károgása, és döbbentett meg amiket írsz)
mint írtam itt már nem éri meg, mert 2800-nál több nincs benne, és egy darabig nem is lesz!
akárki akármit mond ez így van.
viszont mínusz a para szal 2600 körül lehet most max, ezért ha bebukna csak ott érdemes belevenni.
pocok már nem mer szembemenni a fősodorral. pedig ösztönös zseniként igaza lesz. ha eltekintek Rényi képességétől és csak a hitelválságra gondolok, akkor is nagy bajban lesz hamarosan minden kispapír és különösen azok, amelyek beruházni szeretnének, de nincs finanszírozásuk
2000 alá megy egy kicsivel mondjuk 19xx-ig.
Ez normál.
Talán ezalá nem megy hacsak nem lesz nagy pánik a piacon vagy nem jön valami rossz hír.
De tőlem mehet alá is.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...