Szerintem önrész, de ezzel a véleményemmel az árfolyamot nézve lehet, hogy egyedül vagyok.Álláspontom szerint a közgyülési felhatalmazás után az árfolyamot mint akit fenékbe rúgtak úgy fog elszállni, hiszen a spanyol gyár építéséhez szükséges tőke a hitelfelvételével rendelkezésre áll.
Szerintem üzleti titokra hivatkozva nem kapnál rá választ.Egyébként azért csinálnák, hogy a Genesisnek már csak a gyár felépítésének kétharmadát kelljen más forrásból előteremteni, hiszen egy harmadot a GEM adja, ha meg van a másik két harmad.
Olcsó? 11.43 euro az 2800 Ft, de ez a minimum.
Ha az egesznek az lenne a feltetele hogy egyebkent is legyen meg ra a penzuk, akkor ezt minek is csinalnak egyaltalan? Raadasul ilyen olcso arfolyamon???
Eleg ertelmetlen ilyen modon.
De sztem a feltetelre is ra lehet kerdezni a roadshown, tovabbra is ezt tudom ajanlani.
Köszi, de szerintem értem a működését. A Genesis kibocsát 3,5 millió 1 euró névértékű kötvényt a GEM. számára, melyet az köteles a Genesis feltételhez kötött kezdeményezésére részvénnyé változtani és annak ellenértékét min.11.43 euro árfolyamon befizetni. Csak mi a feltétel? Szerinted nem az, ha meg van a gyárhoz szükséges tőke?
rekazoe: erre mar johet a hitel...arrol azert nem hallani, mert ez meg nincs megszavazva.
De sztem menj el az egyik roadshowra es akkor talan megerted hogyan mukodik, es nem a tunodeseidre kell hagyatkozzal.
exmnbs1! Köszönöm! Szép, szép, de szerintem ez addig semmit sem ér míg nincs meg a gyárhoz szükséges összes pénz. Ez nekem egy igérvénynek tünik, mely szerint a GEM a Genesis rendelkezésére bocsátja a gyár felépítéséhez szükséges tőke egy harmadát ha az feltudja mutatni a kétharmadot.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...