Szeretnék minden kedves társamnak Nagyon sok boldog,szeretettel teli,Karácsonyt Kívánni !
Ill .szeretném megköszönni azt a sok Infót amit tőletek kaptam ,jővőre szép év elé nézünk.Tartsátok meg jó szokásaitokat !
Boldog Karácsonyt kívánok valamennyi Geni tulaj-társamnak és külön köszönet a sikeres évért Rényi Gábornak és Csapatának!
Az ajándékunkat már tegnap megkaptuk Tőlük.
de akkor is jó beszálló lesz, ha már termel a gyár. De most még jobb. :-) Korábban meg még ennél is jobb volt. A kockázat értelemszerűen folyamatosan csökken.
A GEM beszáll a Genesis napelembizniszbe, mert úgy ítélte meg ez neki meg fog térülni.
Nem azért száll be, mert az árfolyam eléri a 11,43 eurot. Az aktuális tőzsdei árfolyamnál mindig magasabban fog beszállni, így az elején is, ezért nem kell elérni a tőzsdén ezt az árfolyamot ahhoz, hogy a Genesis lehívhassa a pénzt.
Viszont jól lenne észben tartani, és felfogni a jelenelegi tulajdonostársaknak, hogy a magasabb árfolyam egyben azt is jelenti, hogy a GEM kisebb részesedéshez jut a Társaságban a pénzéért, és kevésbé hígul a papír.
Szerintem őrültség most kiszállni a buliból, de mindenki tegyen belátása szerint. Azt mindenki látta, hogy egy új fundamentális jellegű hír hatására mennyire képes az árfolyam felugrani. És borítékolom, hogy nem ez volt az utolsó ilyen jellegű hír. Hogy mikor jön ki a következő? Senki sem tudja pontosan. Ezért mondom, hogy kiszállni őrültség, mert nehéz eltalálni hogy mikor lesz érdemes visszaszállni (már aki akar). Amikor kijön a hír, akkor már felesleges kapálózni, ennek az eredményét sokan megtapasztalták. +15%, aztán rövid távon bukó. Aki teheti kerülje el az ilyen helyzetet. Párszor már én is átéltem ilyet Genesissel, TVK-val, Pannonplastal, és Danubiussal is.
Venni akkor kell, amikor mások adják.
Ez egy olyan sztori, amiből nem érdemes kimaradni szerintem.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...