Miután egyértelműen rám céloztál válaszolnom kellett az alaptalan vádra.
Most viszont magadra hagylak INTELLIGENS valaki barátoddal együtt ebben a teljesen értelmét vesztett topikban.
Sikerült ezt a topikot is porrá zúzni.
Innentől kezdve tényleg teljesen értelmetlen ide írni, én többet nem fogok.
Jó játszadozást.
Siemens, sajnos a mellébeszélés a cikkben folytatódik, jöhet a 3. rész
Törölt felhasználó2007. 11. 23. 11:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
2222 hagyd a fenébe őket ezek ugy kezdik a topicolást hogy pánikgombokat nyomogatnak aztán annyi eszük sincs hogy hallgassák el akkor most mit mondjak ezek után, magunkat minősitjük ha ilyen szánalommal szóba állunk, de én nem tok helyesen irni na lám és igazuk van kit érdekel?
Az rv tré és ez a lényeg..
Üdv.
Már megbocsáss, a TE szintedre aztán végképp nem szeretnék lecsúszni, mert nem lenne jó vége.
Szánalmas vagy, sajnállak.
"
Frontin_
Megtetted, nem áltad meg szónélkül GENIUS, tehát ennyi eszed van neked hogy észre sem veszed. OH te IQ bajnok ugyen nem haragszol ha a te kis személyeskedő játékodat játszuk ugye ez fekszik neked.Különben te kezdted és én folytatom, vagy hogy is volt nem tök mindegy az rv a lényeg nem az hogy ki az ostoba, meg szánalmas ugy látom másolni is megtanultál. heheh Ennyiben ki is merült a GENIUS szótárad OMG.Na megyek mit sem ér itt a profit WARNING.
BYE
2222!
Lényeg hogy sok léd legyen amivel még kérkedni is lehet.
Hümm... Lehet így is élni......
De sok irigy ember van. Vgay ez csak a magyarokra jellemző, pedig "NAGY A JÓLÉT, ha a csehek Tátrai Tigris mi meg vagyunk a PANNON PUMA" igaz gyerekek ez minden indulat kiváltó oka.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...