Kétlem hogy a vezignek a befektetőkkel kell foglalkoznia...
szerencsétlen, lehet hogy mire munkába áll kereshet is másik céget.
Volt már ilyen kis hazánkban jelzem!!!!!!!
Igen, de ha ez a genesis így halad nem is fog termelni soha.
Gondolkozz már el csak azon hogy ki fog 2800 felett beszállni amikor már 2000-et sem ér a piacon?
ha meg 6 naposra teszik és az mondjuk 2000, akkor lesz a piacon arra a hírre vagy 1500.Vagy egoni 1180.
Sehogysem áll össze már mi a céljuk,
de az biztos hogy minnél tovább húzódik annál biztosabb hogy a kutya sem jön befektetni.
És ha nem lenne solar mámor a világban, meg is érteném.
De ilyen helyzetben válogatniuk kellene a sok jelentkező között...ehhez képest...hát semmit sem tettek az asztalra.
Akkor te hogyan illetnéd őket?
Top number 1 management?
nem úgy tűnik hogy lenne nekik.
Nincs ezeknek semmi,
nem hiába linkeltem a first solart, most olvastam hogy giga solar boom van a világon, ez a töketlen banda meg egy épkézláb befektetőt sem képes összekaparni.
Nagy a mellény, aztán jól lemaradnak.
Sokszor leírtam a piac egy verseny is, nem érnek rá tökölni, mire összegereblyézik ezek a lúzerek a gyárukat már régen vége a nagy solar őrületnek, a piacukat meg elhappolták a korábban érkezők.
Ne haragudj, de nem hiszem el hogy ha egy ilyen first solar száguld mint a rakéta, akkor eza genesis egy nyomoult emelkedő napot sem képes felmutatni már hónapok óta.
Ez egy csőd, amolyan magyar csőd.
Szerezzenek már egy értelmes managert aztán induljon már a szekér.
Closingbell befektetőire nem voltak kiváncsiak, akkor a tiedre azok lesznek? átha azért nem, mert már van nekik
Törölt felhasználó2007. 11. 08. 17:02
Ha ez a történet hiteles a pénzed sokszorosát fogod megkeresni. De ez nem ugy megy hogy egy hét alatt. Most befektetsz és ahogy telik az idő és indul a gépezet ,/épül a gyár indul a termelés/ apénzed a maihoz képest 10xreződik pl. Tehát ha ma beteszel csak 2 milkát 2év mulva lesz 20 milka EZ havi 800000,ft. De ehez lelkierő kel. Ez aBEFEKTETÉS. Persze ehez hiteles történet is kel! De majd meglátjuk.Remélem korrekt emberekkel állunk szemben. Ha nem, elbukunk mindenünket. Ez a kockázat. Mindent vagy semmit.
Öregem...nézegetem a solar cégeket, mindegyik megy az egekbe, first solar már +32%.
Ez a szerencsétlen genesis meg képeteln egy befektetőt találni.....egyszerűen, ennyire bénák lennének?
Komolyan, keressünk nekik mi????
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...