Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
nekem szép nap volt itt is, nemcsak konzumban, 33-36-os vételeim kimentek 42-43-44-en
már csak a 42-es vételeim maradtak, azt sajnáltam odaadni
remélem, nem bánom meg, hogy tartom
kbr, én nagyon remélem, hogy követi az ott1-et, ma az már szép pluszban zárt
ma kaptam 33-34-35-36-on, mert azért még kicsit a kedvencem ez a futur
főleg, hogy konzumban ma mozdulni sem lehetett
üdv kbr, tartsd a lelket a topikban!
Az az OTT1 43-52es vetel akkor meg FUSOs idoszakban lehetett.
Kivancsi lennek miert bizol ebben a ket cegben. Akar priviben is levelezhetunk, mert off itt. forumosok kukac gmail.com cimen tudunk levelezni? Tobb minden mas papirt is atbeszelhetnenk. Irj, ha tudsz
Szerintem ne temessétek!Ha szar lenne vissza 29-ig,de nem ez történt ,stabilan vették 39-40-ig.nagy forgalom mellett.Lépcsőzetesen emelkedik mindig egy kis pihenővel ,ez így természetes.Jók a fundamentumai is a papírnak.Pár év és nagyon felértékelődik a víz szerepe a világban,már most is vannak erre utaló jelek csak nem figyeltek, előre kell mindig nézni.Évazellernek üzenem,el tudja adni magasabban a 42-es vételeit, türelem az idő mindent megold.Ott1 vételeim42-53-ig volt,majd lement 1.7-ig végigkísértem, közben hígítottam és még mindig itt vagyok.Kitartást mindenkinek!Hajrá Ott1-Futuraqua a jövő bennük van!!!Jó éjszakát.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi