Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Úgy is nyakunkon a vizes Vb! :-)
Jó kis forgalom volt, igen. Engem egyedül az a 300k-s dugó zavar. Múlt héten össze-vissza pakolgatta a könyvben, jó okos büfi lehet.
Érdekes ez az egyszer leöntöm, majd kiveszem 49-ig játék. Valami nagyobb magasabbra akarja rakni, látszik. Holnap veheti tovább ha akarja. Rám szórtak ma 46-47-en egy rakatot, holnap tőlem vehet aki akar. :-)
Éva neked is jutott ma egy kis víz a jövőből?
Az jó kérdés, hogy ki veszi ekkora tételekben. Előző rallyban is ez volt, volt nagy vevő. Nem hinném, hogy Hathor veszi.
Én kaptam ma az öntésben mindenesetre.
nem annyira reménytelen ez a papír, csak lassú
én a 43-44-es vételeimet ma el tudtam adni 45-46-on /45-ön 5K-t, 46-on 6K-t/
a záróban ment ki az 5300-darabom, amibe előtte bekötöttek 700 darabbal
szerintem elég jól tartja magát a papír ahhoz képest, hogy állandóan bent áll egy óriáseladó és egy kisebb /80K-s is/
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi