Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
backoil: A társaságnak 2019-ben 19.000,-eFt nettó árbevétele volt.
A társaság költségei a normál működésből adódnak, meghatározó az anyagjellegű ráfordítás
2.237,-eFt és a személyi jellegű ráfordítások 2.416,-eFt és az egyéb ráfordítások 50.001,-eFt.
A társaságnál jelentős volt a pénzügyi műveletek bevétele, ami kapott osztalékból 81.250,-eFt
és értékesített részesedés árfolyamnyereségéből 87.625,-eFt áll.
A felmerült költségek alapján a társaságnál 128.413,-eFt adózott eredmény keletkezett,
amelyből 140.000,-eFt osztalék kifizetésre kerül.
4.665,-eFt adófizetési kötelezettsége volt a Zrt-nek.
A saját tőke összege: 109.427-eFt.
Magyarázd el, mi a “szak” hozzáértés? Mert itt olyan nincs! Ha te értenél hozzá, akkor nem itt izgulnál, hanem valahol a karibik térségben dollár milliárdosként pihennél.....
Ez így van! Ha nincs “ fehér telefon” akkor főleg a BUX mozgása mint a tippmix jó a tippek vagy nem! Tudás itt nincs hogy is lenne? A TA csak a múltra utal A Funda meg ugye nem napi dolog Szerencsejáték ez igen kérem kivétel kb a világ kb 100 leggazdagabb családja akik egymás közt reggel leosztják a mai nap kártyáit!
Ezt a KEG-es sztorit leírhatná már valaki, mert ez mindig előjön és csak részleteket hallottam a Mester tevékenységéről. Mondjuk ne ide, de a kisbüfikben szívesen olvasnám az "érem másik" oldalát.
Benned nem a hibát keresem, mert te tökéletes vagy és mindent (nemcsak a tőzsdét) jól csinálsz. Azért írtam, hogy kamuzol, mert kíváncsi voltam a reakcióra. El is engedhetted volna a dolgot, de nem hanem egyből mutogatod a nyerődet meg ATH-zol. Szóval azt kaptam amit vártam és senki nem rúg senkibe csak véleménykülönbséget fogalmaz meg, amire támadás a válasz (nem a te részedről), te pedig elkezded magadat fényezni. Az 50-100 ezres napi nyereségek reklámozása pedig azért káros, mert a kockázatokról nem beszélsz. A tegnapi shortos nyereséged is azon múlott, hogy merre megy a piac. És ha véletlenül nem jön össze az irány, akkor ugye bukta van. Mindig nyerni pedig csak te tudsz, mert te tökéletes vagy.
Mindenkinek más a stratégiája. Éva meg te 5 ft nyerőjért az életeteket odaadjátok. Konzumból milliárdos lennél már rég nem kellene naponta ugra bugrálni stresszelni. Más nyugdíjba ment a Konzumból, Opuspól,4ig ből,Setből stb mégse írják be naponta. Szerintem ez az állandó bizonyítás kifele pont az ellenkezője annak amit az ember valójában elér. Ismernek sokan.K7nek akarsz bizonyítani. Tavalyi nyerességed a Futurban 13-15 millió ft volt. Te írtad le. Meg a sok kispapír amit ugye nem veszel. Más is írja be hogy vett a pánikban 150 ft Opust, 350 ft 40 ft Este stb. Mindegyik minimum duplázott. Eltették a duplát most meg ülnek full kpben élvezik a nyarat. Azért majd azokat 7s másold be mikor mondasz egy pozit nem jön be aztán eltűnsz 1 hétre mert megsértődsz. Majd amikor buksz azokat is másold be néha. További jó ugra bugrálást és havi 1 millát kívánok.
Igazabol ezek a kis papirok hazardjatekok. Itt a kisbufik nagy hasznokat remelnek gyorsan, mert kulonben nem ertenek a tozsdehez.Csak azt ismerik venni kell, majd Lorinc minket is megment. Hat ez nem mindig jon be.Lasd OPUS 800-140kb. Otodoles 1-2ev alatt, es hiaba jon a sok akvizicio, hiaba a sok beolvadas, palyazat nyeres, eromu vetel, meszaros cegek bekerulese. Otodoles jutott a sztorira. "Buy the rumour, sell the news" Minden jot!
ez már a második példa arra, hogy a Random kicsit furán könyvel ( levesben írtátok, hogy már az eladási/vételi ajánlat is szerződés számot kap, függetlenül attól, hogy esetleg napokig nem kerül sor kötésre).
Es meg szoba is lettem hozva. Rolam volt szo. En nem akartam tobbet mondani, csak annyit, hogy igenis minden nap lehet felallitani uj ATHs szamlaegyenleget a tozsden megfelelo strategiaval. Na persze nem igy, hogy veszek egy papirt, es mindegy, hogy negyedeli magat, majd nyugdijra jo lesz, meg unokamnak vettem, meg raerek megvarni a 2000es arfolyamot, meg majd jon a NER, meg biztos megveszi ezt is valaki. Lasd csepel mult het
A témához pedig jól szólt hozzá! :D Most pont az a téma,hogy fényezzük a tőzsdés önmagunkat,hogy a belépésen gondolkodók láthassák a kánaánt a BÉT-en! :D :D
Ez a baj veletek, mindig masban keresitek a hibat! Megint azt allitod kamuzokSorban mutattam, hogy lehet hatibol napi 100ezreket tradelni.Tegnap 294ezer lett https://kepkuldes.com/image/ZiP0QZ Utoljara rakom be a tegnapit is. Es ez igy megy minden nap.. Arrol volt szo itt, hogy hirdetni kell sikeres is lehet az ember a tozsden, ha elmondja az ember, nem tanul a masik, belerug, mint Evaba. Be is fejeztem, mert mindig ez van. Hatibol napi 50-100ezreket siman ossze lehet tradelni, hiaba nevetgeltek rajtam, meg gyulolkodtok
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi