Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Dr. Fodor István hozzá állásáról mindent elmond, hogy még most nem is olyan rég eladott több százezer részvényt. Erről jött is közlemény! Mindenki elolvashatta. Elkezdték rendbe tenni a céget, és kvázi ilyen módját választja annak, hogy még utoljára belerúgjon, elgáncsolja az új IT tagokat, és kellemetlen helyzetbe hozza a céget.
Fodorék idejében sivatag volt. Átverte éveken keresztül, ahogy elnézem azokat az embereket akik ide befektettek. Igazából Ő rá, és az anyjára illene mutogatni, és számon kérni. Most meg jön egy új társaság, akik időt,energiát tesznek abba, hogy reorganizálják a céget. Ezt máshol jutalmazzák, értékelik. Szvsz a régi IT alatt ment az átverés, lehúzás.
Na látod, aki nem vesz semmit az meg minek üti bele az orrát olyanba amihez semmi köze. Azért, mert te nem érted most még minek mi az értelme, az nem jelenti azt, hogy nincs! Nekem viszont nincs időm a belőled áradó negatív energiákkal naphosszat foglalkozni.
Szia! Egy kis szívességet szeretnék tőled kérni: áruld már el nekünk légy szíves, hogy mi a f.asz a célod itt. Kevés futurom van, így csak ritkán nézek fel a fórumra, de akkor mindig a te lebeszélő írásaidat tudom csak olvasni. Ha nincs papírod és ilyen véleményed van róla, akkor mi a f.szt írogatsz egész nap? Ennyire ráérsz, vagy te vagy szent stroppa, aki meg akar menteni bennünket?
Ember a befektetőtársad írta nem én. 120n szintén a befektető társaid vettek srvt nem én. Szerintem inkább az a troll aki 10-15 millió eurós bevetélt vár a tokenekből.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi