Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Mindenki tudja,hogy te vagy zeller Éva .Csak tiltottak és ez a klón nicked. menjel vissza a leves topikodba ott irkalhatsz és akit erdekel elolvassa.De nem szemetelj tele minden topikot.Unalmas vagy mar.
Üdv Mester! Futuraquaban most hosszú konszolidációra számítok. Tartani. Kell. Ui.: Nem neked. Általánosságban. A düh egy negatív érzelem. A tôzsdén érzelmeknek nincs helye. Ha valaki kommentek alapján vásárol, kicsit menjen mélyebbre. Én azt látom, hogy a limites papirokra sokan gondolkodás nélkül ráugranak, egykét felbeszèlő kommenttől elkapja őket a kapzsiság, aztán mikor nem valósul meg napok alatt a beszélt árfolyam, sőt konszolidál az árfolyam, akkor sokan bűnbakot keresnek.
Mások hátán mászott fel. Levlistás, telefonok, összebeszélések majd hátbaszúrások. De én itt be is fejeztem. Nem Futur téma hogy mi a véleménye az embereknek Jockeyról. De őt ismerve vagy te vagy Jockey klónja vagy megkért hogy védjed meg. Ezt a témát itt befejeztem. Off.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi