Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
A vizet sikerült bevinni a lidlbe pár kamion erejéig, aztán azóta se láttam a boltban. De közben megy az álmodozás Alap2 meg üveggyár meg ilyen baromságok, közben üres a kassza. Tungsram hír is jó volt egy tömésre, egy bét közlemény az egész, azóta se jött semmi hír a körforgásos gazdálkodásról. Watereumot szorgalmaztuk (itt jelezném boxer22-nek, hogy próbálkoztunk tanácsot adni), h be kéne vezetni tőzsdére, kéne egy komoly broki cég, mindegy mennyi jutalékot kérnek, mert nyilván senki nem ért hozzá. Ebből se lett semmi, Gáncsék hegesztik a csoda trading rendszert shareware alapra, mert okosabbak mint zuckerberg, annyira, hogy azért a cég vmilyen szolgáltatásért kifizet havi 3 millát a legutóbbi jelentés alapján. Szekszárdi kutaknál lévő területre kitalálták a napelem parkot, de miből is? Leírták bét közleménybe, hogy semmilyen bank nem állt szóba velük, ezért tagi kölcsönből mennek a fejlesztések. Kbr pakkja szépen el is fogyott, de sebaj majd nyomdáznak helyette. Nekem ezekből a hazugságokból, álmodozásból, balfaszkodásból elegem lett, ezért massziv bukóban kiszórtam.
Háttő ez nehéz lesz. Nem tudom az igazságot, csak azt tudom elmondani, amit összeraktam magamban a hivatalos és személyes csatornákon. Az a baj, hogy a kgyn, meg más csatornákon hintett információk a fejlesztésekről meg a milliárdos majdani bevételekről mind hazugságnak bizonyultak. Pl 2020 októberi közlemény a béten a watereum külföldi értékesítésének indulásáról. Aztán a jelentésből világosan látszott, hogy a nagyobb részvényesek meg fórumos kisbüfik kitömésén kívül lofasz mennyiséget adtak el, de ment a presszionálás kbr részéről, hogy kurva sokan érdeklődnek 100 email külföldről stb, ha azt akarjuk h jusson gyorsnak kell lenni, mert szó szerint lerabolják majd.
Semmi különös nem történik itt, mint ami nem megszokott ebben az országban. Átvertek pár reménykedő naív részvényest, token befektetőt, lenyúlta Hajnal+Erdősi duó a tízmilliókat Kbr, és Drága felesége aszisztálása közepette az elmúlt 3 évben. Volt szó arról nyáron, hogy összehívnak egy rk. közgyűlést Róbert ötlete alapján, amiben leváltják H. Zsoltot, de ahogy láthatod nem jött össze. Ment is a telefon,kör email az ügyben. Mérhetetlen hazudozás, és egymás hitegetése ment csak 3 évig.
Sziasztok! Az a valagnyi süketelés a semmiről, ami ebben a topicban lett, hát nem semmi. Már csak minden szökő héten nézek be ide (is) emiatt, mert értelmes dolog, eszmecsere vagy információ - ahogy én látom - nem hangzik el, csak a) egymás piszkálása b) pálfordulásos észosztások egyes korábban meghatározó vagy megmondó nickektől c) kaján vigyorgásos kommentek egyik-másik nick között c) lebegtetős szöveg a ki tudja miről d) tömény rizsa a semmiről e) egyéb. Egyáltalán a BÉT közleményeken túl van most valami épkézláb kép arról, hogy mi folyik a cégnél? De most komolyan! Pár szóba ezt lehetne rendszerezni? (például mondjuk Ery, de bárki más viszonylag képben lévő vagy "öregmotors" fórumos kolléga - Zsoltee, Met, stb.). Tervek-célok vannak, vagy csak bénáznak és szétlopták az egészet? Picikét tegyük már tisztába a képet, ha kérhetném. Előre is köszönet minden értelmes hozzászólásért!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)