Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Én már egy kritikát le is írok, a trading rendszer felülete miért nem magyarul van. Bár tudunk angolul de lehet azért ez már manapság alap. Esetleg felismeri a rendszer a böngésző alapértelmezett nyelvét és úgy jelenik meg :D
Vedd úgy hogy saját magadnak dolgozol, ha jó sikerül lehet el tudod adni a tokeneidet. A tesztelésnél még javaslatokat is lehet adni és lehet jobb lesz a rendszer mint gondolnánk, sok tesztelő jó rendszert eredményezhet. Mindenki teszteljen és ne sajnálja a kritikát a rendszertől mert úgy lehet jó. :D
Nekem is van "néhány" m db-om... vajon ebben a "teszt" időszakban is el lehet adni úgy "valódiul"? Ami meg kiderült hogy 17.-ig még a fű se nő.
Törölt felhasználó2021. 12. 28. 17:05
Adnék holder bonust mint a vizslában a kezdeti időkben bevonzani a spekákat kis lóvéval. Aztán minél több a holder annál jobban pörög a napi kereskedő ami újabbakat vonz be. Én így csinálnám. ++++ Meg egy intenzív külföldi kampány, kicsi pénzért lehet ma már az interneten nagy kampányokat csinálni.
Hát nem is a magyar vevőkre kell nekik utazni azt ajánlom , itt már tudjuk mi a helyzet, de egy jó nemzetközi kampánnyal bejöhet pár milliárd külföldi speka azért :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)