Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nem kell ezt felkarolni Büfik gyorsan akarnak fogni. Valószínűleg KBR és ERY is, de Ők azért előrébb is látnak ennél. Hajnal úr meg tudja, jó munkához idő kell, szerintem Ő nincs kétségbe esve, nem is olyan típus. Részvényesek türelmetlenek. Mondjuk fórumos szinten érthető. Mindenki az, én is. Mindenki gyorsan akar sok pénzt keresni. Opus és Konzum esetében is ez a gond. Kezdetben nagy a kapzsiság és mohóság, ekkor tépi mindenki a papírokat. Majd lekókad a kedv és zuhan a papír. Félelem és kapzsiság! Tudjuk ez irányítja a piacot!
1. Hajnal minden, csak nem úr. 2. Osztalék 3. "Kéthétmúlvaindulunk" 4. Környezettudatos vállalat 5. "Felelősmittudoménmikénthiszünkabbanhogy" ... Nem baj, a nulla csak megfogja ezt a nyomorult, szánalmas fost.
Úgy néz ki türelmetlenek lettek a befektetők itt. Zsoltee és Metwolf is feladta a harcot, ezzel együtt a többi kisbüfi is. Nem túl jó kilátás, ha Ők is feladják, de lehet Ery, KBR és Hajnal úr nevet a markába, mert Ők meg veszik. Nem gondolom ez rossz szint egy Futuraquának jelenleg. Én nem tudok várakozni. 1-2 hét belefér, de éveket nem várok, nem vagyok az a típus. Nem megy, kár erőltetni. A hármas tudja a jövőt, Őket nem érdekli szerintem az árfolyam, és így van jól. Nekem nem fér bele várakozás, ezért nem zsákolok.
Mindenféle szándék nélkül. Kérdésedre.Füles nem jött össze. Valakik masszívan leadták 50et.Kitárazás ment.Füles helyett dupla top lett, nekem is el kellett adnom, de még 50 felett az 50-60között vetteket. Vettem mást vele együtt, az hozta pluszt. (Megakrán, BIF) https://kepkuldes.com/image/SC9cl0
Én azt sem tudom, hogy egyáltalán teljesít-e valamit. Nem kellene valamikor jelenteni neki? (Vagy már jelentett csak nem néztem, magyar rv-ket nem figyelem mostanában, csak szerdán Alap mellett mentem el és eszembe jutott).
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)