Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Bocsánat, igazad van, rosszul emlékeztem. Nem a MOL-lal, hanem a Tungsrammal van egy együttműködési megállapodása a Futurnak "egy körforgásos gazdaságot érintő projekt és termék gyártásának" előkészítésére.
Így van. Különös tehetség kell ahhoz, hogy ne öntözzenek meg minket pár száz millióval, de nekünk -élünkön a magát NER-esnek képzelő vezírrel- ez is sikerül, amint a mellékelt ábra mutatja. Hogy lehet, nem tudom. Főleg most, a nagy újraindítás korszakában, amikor boldog-boldogtalan kapja a nagy nullkamatos hitelt, meg mindent. Néha úgy tűnik, mintha szándékosan húzná vissza ezt a céget a főnökség.
Törölt felhasználó2021. 09. 26. 11:16
Egyébként már minden utcasarki trafikos kap eus támogatást, már különös tehetség kell ahhoz, hogy ne öntözzenek meg egy céget pár száz millióval. Környezetvédelem, víz jeligére meg majdnem lehetetlen nem kapni, csak pályázni kellene(szerintem, bár nem vagyok szakértő).
Két okot tudok hirtelen említeni, bár az egyik kicsit propagandisztikusan hangzik. Tehát: (1) a víz érték, és a jövőben még nagyobb értéket fog képviselni; (2) a hulladékgazdálkodás indulóban van idehaza. Aztán majd meglátjuk, lehet, hogy tévedek, az idő majd eldönti.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)