Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
valami mozgolódás van, mondtam én, hogy gyűjtik. Nem tartom kizártnak, hogy valaki nagyobbacska pakkot építget régóta. Előbb utóbb jön vmi hír, ami erre enged következtetni. Jó lenne egy szakmai befektető színre lépése. Rendet rakhatna.... :D Már persze, ha ki akar lépni a fényre.
Azt tudtad, hogy Oroszországban ( van miből) Alanyi jogon jár minden állampolgárnak 1 hektár föld az államtól mikor megszületik?Bárki aki igényt tart rá élhet vele. Föld meg Mag meg Víz meg szaktudás meg szorgalom = KAJA,FOOD, ÉLET! ÉRTEM?
2080 ra tőzsde se lesz! Egy kérdés lesz! Van e földed, hogy megtermeld rajta a saját.gabonád,.van e saját vízforrásod!Tudsz e kenyeret sütni, tartósítani, vadászni, csapdát állítani! Meg oda gyerek is kell! Nem olyan aki zombi lett mire felnőtt a Tábla Pécén!
Én védeném az unokáim jövőjét csak hát nem fogom őket látni, örökölni meg max kivezetett futurt fognak a nagypapától, lehívhatatlan vízvételi joggal. Ez a dolgok jelen állása, mert hiába a hangzatos ötletek ha a megvalósítás ilyen időszakban se megy amikor minden szarra van pénz annyi van a világban, akkor 2080ra már nem lesz tőzsdén. Sőt sokkal hamarabb sem. Két töketlen béna ül a volánnál.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)