Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Mert az államnak ez nagyon megéri (jó befektetés). Nem a járulék bevétel a lényeg (bár az sem elhanyagolható) Csak a beruházás áfa tartalma megy az államhoz, az máris a támogatás fele. A termelésnél pedig az áfa, tao, ipa fizetése nagyon hamar visszatermeli a "befektetett" adóforintokat.
Minek jonnenek tozsdere amikor az allan teli pumpalja oket penzzel? 50fore 4milliard tamogatas 80milla/munkahely. Csak azt nem ertem h miert azokat toljak teli loveval akik onerobol es bankifinanszirozasbol is megtudnak valositani ezeket a beruhazasokat..
1) mindenki oda ir ahova akar - amig ki nem tiltják ugye :)2) Sokra. De többre mondták hogy ez lesz meg az lesz.. aztán... :DSzóval hacsak nem te vagy a Hell egyik tulaja, aki tudhatja, hogy tőzsdére akar jönni akkor ne folytassuk szerintem ezt a felesleges vonalat. Mert nem úgy működik hogy részvényesek kitalálják "kit kéne behozni" , de ezt nyilván te is tudod. ;) A cég jelenleg nem Hell tickerrel fut és vélhetőleg nem is fog azzal.
Vannak akik utólag jönnek rá, hogy átverés, vannak akik soha, meg vannak akik már előre látják, hogy át akarják verni őket. Élettapasztalat. Fontos a tőzsdén is 😊
Esélye nulla de aranyos vágyaid vannak. Ha akartak volna már rég tőzsdére jönnek. Üres cégbe vagy ipoval akár. Értem hogy mérges vagy és erre most megint csináltál egy klónt de kB feleslegesen hergeled magad és másokat is. Szerintem.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)