Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Az is meglehet. Sajnos ezen a pfnek kellene változtatni, mert annyi klón van, hogy az már übergázos. De nekik nem lényeg sajnos a színvonal emelése. Már annyian kértük tőlük ezt.
Azért gondoltam, hogy belső körhöz köthető vehette, mert tőzsdén keresztül kbr-től 80-on nem tudta volna megvenni, mert bőven lett volna addig eladó. Kbr 80-ért akarta adni. Így nagyon nehéz eladni külsősnek. Emiatt gondolom, hogy 3-5 jól behatárolható pénzes haveri befektető jöhet csak szóba, akik nem IT, fb, ab tagok.
Meglátásom szerint nem. Speki az speki még. ERY véleményem szerint ügyes volt, jól csinálta (majd máskor jobban fogja csinálni, és nem kap MNB büntit). KBR kavar jobbra balra. Met talán Ő az aki a speki szemléletet félretette, nehéz lehetett (tiszteletem érte). Lassan 1 hónapja termelnek. Milyen üzleti terv lesz? Mivel lehet számolni? Partnerek stb...... Valami számokat nyomhatnának, mert ez a kuss így szar. A token témát nem is emlegetem megteszi más úgy is.
Szerintem nekik van elég, és ők a tőzsdén is meg tudják venni, olcsóbban, bár nem egyben és hosszabb idő alatt, hiszen alapvetően spekák. Más van itt a háttérben!
Jó kérdés. Szerintem nincs jelen esetben. Amikor az ellenértéket takarni akarják akkor nincs semmilyen átlagár a közleményben. Lásd korábbi opus vagy appenin otck, re üzleti titok.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)