Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Április 30.án lesz 1 éve hogy új utakon jár a Futuraqua. Arról beszélt mindenki hogy majd ha jönnek a tokenek mekkora hype lesz. No limit, 1000es árfolyamokról beszéltek páran. Sehol egy újságcikk, sehol egy interjú. Lehet ez a cél hogy első körben ne nagyon tudjon senki róla. Csak ne hogy fordítva süljön el. Lehet Don Kingnek lesz igaza és bukta utca lesz így.
Kellene kiadni egy tájékoztatót a jegyzés jelenlegi állásáról, pl., hogy a rendelkezésre álló tokenek xx %-a már jegyzésre került, vagy valami ilyesmit. Az azért ösztönzően hatna a további jegyzésekre.
Ha lejegyezték majd lesz info. De az is lehet hogy ez 1 hónap. Lehet mégsem volt rá akkora igény mint gondolták. Vagy a jegyzési árat sokálják. Teljes bizonytalanság van most.
Nem tudom mit vártok addig amíg nem jön hír a jegyzésről. Minél később jegyzik le annál tovább csorog. Mondjuk ez a rohadt nagy csend a tokenek körül fura. Viszont van jó hír is. Reggeli kocogásomból hazafele találkoztam a sörös multinál dolgozó területi vezetővel haverommal. Mondta hogy hétfőtől az összes üzletkötő munkába áll újra. Kinyitnak a kávézók éttermek. Itt a Balatonon a szállodák is készülnek szépen lassan a nyitásra. Július közepétől tele lesz a Balaton. Úgyhogy a palackozó is végre talán elkezd termelni. De nyilván ahhoz kell marketing. Marketing pénzbe kerül. A tokeneket lejegyzik lesz pénz is. Addig semmi nem fog itt történi. Árfolyam 70-80 között fog ingázni.
Sziasztok És kb 1200 tulajdonos (februári kgy.) Ez nem túl sok ha kivesszük a nagy tulajok darab számat szerintem egy angol nyelvű promó a youtubon és 1$ lesz 1 részvény vagy a token: )))
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)