Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Mi lenne személyeskedés abban, hogy egy sikeres chartoló padawantól megkérdezem hogy teljesit egy nem mutyi ország mutyi tőzsdéjén. Hátha kapok egy két tuti chartos tippet is. De látom irigy vagy, minden profitot magadnak akarsz Amerikában is! :((((((
Most is sértegetéssel válaszolsz!! Szuper jó fej lehetsz! "De igazad van, nem megyek még egyszer a te szintedre, elengedtem. Szép napokat és jó chart elemzést! A legjobb amcsi vétel ajánlásaid azért szivesen látom majd a topikomban, minél több charttal pliz! :D"
A részvénnyel foglalkoztam erre te "95 millád forog már amúgy amerikában ahogy igérted? :D" személyeskedésre váltottál és sértésnek szátad. Én mikor sértegettelek téged? lapozzunk Te is jól tudod miért írtam be és miért úgy.
Mert okoskodsz. De igazad van, nem megyek még egyszer a te szintedre, elengedtem. Szép napokat és jó chart elemzést! A legjobb amcsi vétel ajánlásaid azért szivesen látom majd a topikomban, minél több charttal pliz! :D
Köszönjük szépen a segítséget, elmondtad 10x, megértettük. Remélem mindenki elküldte a wallet regisztrációt és bekészítette a kp-t. Én megtettem. :))) Várjuk a visszaigazoló emailt.
Anyám borogass. .. de képes vagy felfogni, hogy nem azért mert lett igazad mertkurvazseniálischartolóvagy? :DDDDDDDD Várjad a beszállód, leginkább amcsi papirokban és engem most hanyagolj már kicsit, mert fárasztóbb vagy mint marsi 5x. na csá!
Házi feladat: 1)Mutasd meg a papirt ami jelenleg a virus előtti ára felett forog a béten. 2) Sorold fel milyen amcsi papirokban kerested szarrá magad azóta amióta a 95 millát tokkal vonóval elvitted értelmes tőzsdére :D
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)