Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
nem is értem, hogy ezt miért nem lehetne megcsinálni! A Bét.hu belehetne személyigazolvány, lakcímkártyával regisztrál, vagy az ügyfélkapun keresztül, és szépen mindenki a gép elé ülne, beregisztrál, és leadja a szavazatát.Teljesen korrekt lenne. Koronavírus nélkül is kitatlálhaták volna már korábban! Szerintetek?
Mindent lehetne a jelenlegi veszhelyzeti (háborús) torvemykezessel, ugyanakkor ezredrangu ennek most a fontossága vélhetőleg így nem várok változtatást ezen a fronton
Igen, most valóban ez lesz a legfontosabb. El tudom képzelni, hogy 3 hónappal kitolják a kgy-k és az azokon meghozni szükséges döntések véghatáridejét. Ez segítség lehet, ráadásul nem jelentene extra követelményeket, melyeknek meg kell felelni.
Most az lesz a kérdés, hogyan lehet majd közgyűléseket tartani, mert az összes tőzsdei cég jövő havi közgyűlését veszélyezteti/ellehetetleníti a kihirdetett vészhelyzet illetve rendezvénytilalom. Ezzel kapcsolatban kell majd jönnie útmutatásnak az MNB részéről, remélhetőleg már a jövő héten.
Gáncs Úr tartott volna előadást a Watereumról ha lehetett volna szavazni. A védjegyet meg okkal így kérték meg, a céget is okkal alapították ilyen névre.
"A Watereum megjelölésre irányuló védjegyoltalmi kérelmet 2019.12.11-n
idehaza nem a FuturAqua, hanem a Watereum Invest Vagyon- és
Ingatlankezelő Zrt. nevében Gáncs Ottó Gábor (Csapod) nyújtotta be.
Ugyan ez is egy alapi cég, de kérdés kié, illetve kit tisztelhetünk
Gáncs úr alatt?" Ha nem találkoztunk volna a legutóbbi közgyűlésen, akkor nem lepődnék meg ilyen kérdéseken, de így? Watereum Invest Vagyon- és
Ingatlankezelő Zrt. a FuturAqua 100%-os leányvállalata, Gáncs Úr pedig a Watereum fejlesztői csapat feje.
A Watereum megjelölésre irányuló védjegyoltalmi kérelmet 2019.12.11-n idehaza nem a FuturAqua, hanem a Watereum Invest Vagyon- és Ingatlankezelő Zrt. nevében Gáncs Ottó Gábor (Csapod) nyújtotta be. Ugyan ez is egy alapi cég, de kérdés kié, illetve kit tisztelhetünk Gáncs úr alatt? . A Watercoin védjegy (2013-ban bejelentve) a FuturAqua-é idehaza. . A Watercoin védjegy (36. áruosztályban) európai szinten nem tudom kié, az EUIPO adatbázisából ez nem derül ki. Viszont az egy USA-beli elsőbbségi bejelentésen alapul, ami 2018-as.
Eleg pozitiv vagy :) graszto vonal egyelore kuka watereumot se inditottak meg ahogy most all a vilag a jegyzesre nagyon ugranak majd(ha nem lenne korona szerintem akkor se de ez most mindegy) viszont fizetni kell a koltsegeket bevetel nulla... elobb utobb megint mehetnek eryhez kuncsorogni kolcsonert..;)
Rajta hát! Most is kiolvasható a chartból a vírus utáni alakzat. Ha jobban megnézzük, és értünk hozzá, lehet tudni már. Még nem árulom el, csak annyit, hogy magasabban lesz, mint most van. :) Kb ennyit tudott a nagyokos is. :) Lefelé mindig egyszerűbb jósolni.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)