Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Otpnél is Molnál is meg az összes többi részvénynél is a világban mindenhol? A Kulcs előtte törte még le, az igaz. De a többi mind a víruspánik után. Soha nem tudjuk meg hogy mi merre ment volna.
A chartból ami következett csak felgyorsult, 1 hónap belekerült 1 nap mozgásába, vissza kellene nézni, amikor még a háromszögben járt a kúlccsal együtt, ki, mit írogatott itt, lehet veszem a fáradtságot.
Én írtam objektíven egyedül a futur, set, enefi, est storynak mi lesz a vége. Ráadásnak bejött még a kúlcs is, arról nem tudok semmit, csak TA alapján.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2366200463678353&id=2102947526670316 Jó lenne "tiszta" vízet önteni a pohárba. Kbrnek Hajnalnak Erynek 100 milliók égtek el tényleg olyan nehéz lett volna kifizetni 1,5milliót? Van feljelentés, nem véletlenül volt ott az MNB sem a kgyn ott. Valentin arra vár hogy megszavazza a kgy a Watereum indulását aztán megy a feljelentés a szerzői jogok jogtalan használata miatt. Lehet pereskedni évekig. Teljesen amatőr vezetés. Fáraó kincse kaparós sorsjegy cserébe a 1,5 millióért? Szerintem abszolút nem vicces. Kicsit szánalmas. Egy részvényes véleménye volt.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)