Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
véleményt mondok, írok ahogy te is.Elhiszed hogyha a Panni 100Ft osztalékot fizetne, akkor azt írnám, hogy az szép, és dicséretes?De nem rohannék venni, még akkor sem. Ott-One? Szerintem nem azt írtam, hogy vegyétek, vagy adjátok el, csak elmondtam a véleményem. Te is ezt teszed, csak kicsit vulgárisabban.
Nem nincs igazad, de amit te csinálsz az OTT1-be , meg most a Panny-ba az micsoda ? Fikázod mindegyik papírt pedig neked egy db nincs belőle egyikből se pedig azok termelik e pénzt.
Cuki Vuki! 1. Sértőt nem, csak hazugságok alapján minősített: “félkegyelmű idióta”. Ja, és a cikk valóságtartalmát, amire írta, ma este cáfolta a portfólió is: https://www.portfolio.hu/uzlet/20200327/trump-ventilatorok-gyartasara-kotelezi-a-gm-et-422570; 2. Nem küldözgettem senkit; 3. Enged meg, hogy értelmezzem mit írt, ha már neked nem megy; 4. Ne olvasd el, amit írok, ha nem érted... A téma meg full nem idevaló volt, már bánom, hogy ráugrottam, de a hülyeséget nem bírom elviselni. Sosem. Ha ezt folytatni akarod, akkor másik topikban keress meg, de ha nem szükséges, akkor inkább ne tedd.
Ez pont nem idevaló, nem is értettem a kollégát, hogy miért pakolta be azt a cikket, hogy te rákontrázzál. Én nem fogom szétoffolni a topikot. Ezért velem itt nem tudsz elállni, hogy nyomd a süket propagandát, van erre elég topik... Csá!
Törölt felhasználó2020. 03. 27. 21:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én hiszek benne, hogy így lesz. Szigorúan magánvélemény! Amúgy meg nem lennék itt (is) ha nem így gondolnám...😊.
Majd ha fordítva lesz hogy azt látom hogy nem leadják, ha nem veszik majd akkor visszajövök addig csak kívülről nézem sok sikert nektek de nehéz menet lesz
Nem a mai napra gondol, de téged már mit érdekel? Kiszórtad, sok sikert kívánunk máshol, őszintén. Fogadj meg egy tanácsot. Ne foglalkozz a papírral, mert ha netán megy tovább fel, esetleg jó hírek jönnek 2-3 hét múlva, vagy 1 hónap vagy 3 hónap múlva, bosszantani fog. Én ha végzek egy papírral, sose olvasom a fórumát sem. Időpocsékolás.
Szépen araszolt fel, annak ellnére hogy "senki" nem nagyon értette meg a közlemények tartalmát. Jól látszik hogy "senki!!!" nem értette meg. Nulla hír. A nulla hír a legnagyobb bizonyosság, számomra.
El lehet hinni az ilyen átvett (NYTimes, egyik fő uszító), lejárató, propaganda cikkeket az indextől, ha valakinek fogalma sincs arról, hogy éppen mi folyik kint... Most az USA-ban az a téma, hogy a Cuomo (NY állam kormányzója) miért nem vett 15k lélegeztetőgépet 3 éve, sőt lenyilatkozta, hogy mi a fasznak, értelmesebb dolgokra kell a pénzt fordítani... És nem ez, amire itthon te is “höröghetsz”... Ja, és biztos tudod, hogy ezek a kórházak nem szövetségi, hanem “tagállami” és városi önkori fenntartásban vannak, ergo hónapjai voltak minden kormányzónak, polginak beszerezni a gépeket... Nem tették. Most meg a Cuomo egy maga 30k gépet kért, a 16,5k-s szövetségi készletből. Úgy, hogy a kórházak lenyilatkotzák a töredékét tudják rendszerbe állítani No, és közel 10k gép van NY államban, együtt a magánintézményekkel, nem 4K. A 80k-s megrendelés lemondás pedig egy több helyen cáfolt hoax. Vagy teljesen informálatlan vagy (az összes klónoddal együtt), vagy fizetnek a hülyeségért?
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)