Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
No, igen. A BIF-ben már tavaly is csak papíron volt 25%-os a közkéz, mert egy 9,9%-os pakkot kétfelé szedve átadtak SZIT előtt valakinek. Közben meg, ha vették is, akkor 5-10% lehet. Emiatt vásároltam be belőle én is tavasszal (nem keveset), de fél év alatt kifárasztottak, úgyhogy 305-310 között eladogattam... Se la vi, “mondaná a művelt francia”...
Az Opus spec eset. Ott Jászai körei húzták az égbe és döntötték a mélybe h átmenjenek a 4igbe, azóta meg a szavahihető vezetés és a magas kimutatott eredmény áldásos hatása érződik. Kulcsban meg hiába kicsi a közkéz, az otc-s pakkosok meg a pánikolók találkoztak egy illikvid helyzettel. Ettől még tény, ha itt össze lenne porszívózva mondjuk 5m papír, sokkal stabilabb lenne. Ez a helyzet most már ilyen, át kell vészelni. Én longra vettem, évekre. Fogok is még csipegetni, de most mindenki túlélni akar, nincs nagy vásárlási kedve senkinek.
PErsze h adják. Jelenleg a papír egyik legnagyobb hátránya a tulajdonosi szerkezet. Ha majd a cég 60-70%a biztos kezekben lesz, nem tud esni. Nézd meg a BIFet. Beton. GSpark is tartja magát úgyahogy. Az összes kispapír összeomlott, ahol nagy a közkéz és sok az 5-10-50k pakkos kisbüfi.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)