Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Igen, azért írtam, hogy “itthon”. Mert ott szinte mindegy, hogy mibe ülsz - ahogy tudom -, max 90, stb., aztán csókolom... Bezzeg, ezer éve a fél világot lealázták, most meg olyanok, mint a palota pincsi. Piát kéne nekik megint adni, hogy bevadulhassanak... 🤔
Nem azt szóltam, hogy nem teslát vettél... :D Az se számít, hogy ki mennyiért vesz autót, újat/régit, magának. Ő dolga. Csak nálam a “rönós” itthon külön autós típus. Ezért a “Rönó” is. Nem akarok senkit megbántani, rossz nézni, hogy általában hogyan közlekednek, ha kiszállnak, akkor sem jobb a helyzet, tisztelet a kivételnek, ezt gondolom, és kész. Tudom, hogy ez bunkóság, de vállalom.
haggyad már ezt a zelleresdit. Jó hogy nem már Soros a hibás ezért is. Majd ha itt lesz az ideje, fog menni ez is. Már az is nagy szó, hogy 40-ről eddig ide feljött. Most csend és hullaszag van futur téren, ha lesz valami hír, token bevezetés vagy valami, ami okot ad arra, hogy vegyék intenzívebben, akkor menni fog. Most nincs benne semmi sztori jelenleg: bluek mozogni, set, opi és est, esetleg még az ott1 a kicsik közül, na meg a nutex, mint ultra kicsi speki halom. Ezekben forog most a nép főleg.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)