Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
semmi, de bszki 30 millió fttal sikerült esni 22%ot, ennyire lepkefing tőkével lebarmolták , mondjuk én csipegetem 3-4k csomagban, de ez aztán sokat nem ér.
most milyen jól is jönne? zsákolhatnák, aztán adhatnák el később nyerőben. ah mindegy, már az armageddont árazza a világ, mad max állapotokat, ezt akarja mindenki. jöhet az anarchia, a káosz. le fog állni minden, mert jaj a koronavírus, hát rákban milliószor többen hallnak meg naponta.
Azért azt valljuk be őszintén, hogy nem Te voltál zseni, aki szuper helyzetfelismeréssel rendelkezett, hanem időközben elszabadult egy vírus, amit a média sikeresen közvetített és felnagyított, majd ami ezután beverte a világgazdaságot. Enélkül szerintem soha nem jött volna be a jóslatod. Egyébként pedig: üdv a fedélzeten, remélem hamarost 100 körül leszünk, Veled együtt.
Múlt szombaton ittam belőle, szerintem rendben van. A szénsavas kimondottan kellemes, mivel pont annyi benne a szénsav, hogy érződjék rajta, de ne legyen tolakodó. :-)
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)