Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Define short and long term. :) Nem, véletlenül sem. Azt mondom hogy tekintve hogy milyen helyzet hozta el ezt a beszallo szintet és jelenleg ez nagyjából hol tarthat eletciklusban, szerintem nem a legoptimalisabb időben vetted akkor sem ha korábban ez annak tűnt. Jelenleg kiszamithatatlan a piac várható viselkedése és őrülete. Hosszú távon jó vetelnek tartom ezt a szintet (a sajátomat is). Ennyit arról hogy lila ködös/fekete öves felbeszelo lennék. Akkor azt mondtam volna ezen a szinten már ingyen van, vegyél ami a csövön kifer :)
Baszki! Ez szófordulat volt, nem káromkodás. Aki ma meg tudja mondani, hogy hol éri meg venni az inkább lottózzon... Én mára letiltottam magam a kereskedésről. De legyen jó a mai vételed, megérdemled!
Nem mondtam, hogy zseni vagyok és nem is gondolom magamról. Akkor is megérzésről beszéltem, aminek kevés köze van az észhez. A vírus viszont már akkor benne volt a levegőben. Strucc kollégával éppen a halpiac forgaláról értekeztünk röviden. :) 1527-es komment, ha szeretnéd visszanézni.
Trump, tiszteljük már meg egymást annyira értelmileg, hogy nem futjuk meg azt a kört hogy idézetekkel mutassam be. :) Pontosan tudod mire gondolok. Én csak afelől érdeklödöm, hogy ez élvezkedés vagy feszkó levezetés egy formája, hogy tudjam hova rakni. Thy
Figyi azért nem kell nagy tőke mert kevesen vesznek és kevesen adnak..ebből látszik hogy gerjesztett a folyamat...a vevő oldal óvatos a gyengék meg minden áron adnak
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)