Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nem kóstolgatlak ,de válaszolj a kérdésemre kérlek. Tudom mi a cikk lényege és azt is hogy per ma egyik sem állja meg a helyét a céggel kapcsolatban - hiszen a token nincs forgalomban, a kibocsátás tartalmi elemei nem ismertek. Ennek ellenére késztetést éreztél, hogy betold ide, tehát továbbra is állnak a kérdéseim: MIÉRT?
Elolvastam. Mielőtt bárki belevesz, szerezzen be minden elérhető információt. Ha lesz tájékoztató olvassa el. Mérlegelje a kockázatokat, aztán döntsön hogy kell, vagy sem. Elvileg minden részvénnyel is így illene eljárni. Aztán tudjuk hogy az emberek 80%-a még itt sem teszi meg. Őket próbálhatod megmenteni, de előbb utóbb beleszaladnak valahol tátott szájjal a faszerdőbe így is úgy is. ;)
Ha neked új, hogy vannak "kripto" csalások, akkor mosolyogtam egy jót. Az MNB is atomgyorsan reagál, több éve mennek ezek nagy számban. A kérdésem az: minek raktad be a futur topikba? Merő jófejségből? :)))) Esetleg azt feltételezed, hogy itt is hasonló veszélyek állnak fenn? Csalás?
"A felügyelet hozzáteszi: a OneCoin nem volt valódi kriptovaluta
(nem lehetett vele ténylegesen kereskedni, nem rendelkezett a
valamiféle ellenőrizhetőséget segítő blokklánccal és valós árfolyammal)," Ez biztos vagyok benne, hogy a Watereum esetén nem így lesz.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)