Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Mielőtt ezt az állításodat cáfolnám vagy megerősíteném, kérlek válaszolj arra, hogy ezt te logikáztad ki, vagy neked is úgy mondta valaki? Valamint arra is kiváncsi lennék, hogy ki fizetne azért meg engem, hogy kommentelgessek jót vagy rosszat?
Kemény, mint a vídia! Komolyan úgy érzem mostanában, hogy 1-3 tag járja körbe a topikokat, és kedvtelésből mínuszol, ha kell, ha nem... Valami über-csalódott “jóember”?
Amit itt kibocsájtani terveznek az egy vízvételi jogot biztosító token. Tehát ha ilyent vásárol valaki, akkor vízvételi jogot vesz. Fizetni nem tudsz vele, tehát nem kriptodeviza. Az meg hogy az MNB leírja, hogy az árfolyam erősen ingadozhat kicsit vicces, a részvényeknél vagy bármelyik másik terméknél pont ugyan ez a helyzet.
Megkérlek szépen téged és mindenkit akit érint, hogy amíg a watereumról nem jön ki részletes tájékoztató, addig ne gyártson konteókat. Nem tudunk részleteket. Addig nincs mit boncolgatni.
És mi köze ehhez a futuraquanak? Egyszer szólok, hogy ide nem kell jönni hangulatot kelteni. Ne másokon próbáld levezetni a beragadásaid által okozott frusztrációt.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)