Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Úgy, hogy erről a papírról még én is többet tudok. Ennyi össze-vissza beszédet, informálatlanságot ritkán látni, mint, amit itt előadnak az okoskodók...
"A FuturAqua szerdai tájékoztatása szerint a társaság a víz világpiaci kereskedelmének megteremtéséhez kapcsolódva létrehozta a Watereum elnevezésű, ethereum ERC20 blockchain-alapú kriptovalutáját, összesen 10 000 000 000 darab (tízmilliárd darab) Watereum token került generálásra. A most létrehozott kriptovaluta (token, vagy digitális utalvány) önállóan forgalomképes, különlegessége, hogy vagyoni értékű jogot tartalmaz. Egy egységnyi Watereum felhasználásával a vonatkozó feltételek mellett 1 liter ivóvíz vásárolható a FuturAquától. Az ethereum ERC20 blockchain-technológia lehetővé teszi a tokenek egyszerű és a világon mindenki számára hozzáférhető kereskedelmét."
"Itt Futurban a Watereum projekt nagyon nagy volumenu projekt kellene, hogy legyen. Többször jeleztem a jogszabályi oldalról sok sok nehézség elé fog nézni a dolog. SZVSZ. Ezeket nem rosszándékból írom. Az egyik nagytulaj ha figyeltél volna, már 1/3ad pakkjat nagy nyerőben eladta. Ha bukta lesz, a mostani pakkját nagy bukóban is eladhatja, max kb nullán lesz. Az általa felajánlott gyorskölcsön nagyrészt biztosítva van, azon sem fog bukni. Okos ember, ez lejött nekem már egyből. " Itt ebbol nem derult ki nekem, hogy reszvenyrol van szo, ugyanis tokenrol beszeltel
Ha jol sul el annyi is lehet. Szerinte azonban van kockazat is, amire szeretne felhivni a figyelmet. Valentinnal mi van? Nagyon csendben van. Gyakorlatilag az elozo kogyules hatasa ota nem latok fenyegetozest. Don King irt olyat, hogy van valaki, aki mar el is adta a tokenei 1/3at. Kicsit kuszak ezek a szalak, tortenetek nalam. Mas ugy ertette, Ery adta el.. De mit?
Tehát nem látsz esélyt jó token történetre, de azért egy duplat - negyszerezest látsz benne. Aztán azt mégis mitől? Szerinted ez így nem ellentmondásos megint? ;)
Egy picit régebb óta figyelgetem ennek a cégnek a dolgait. Amennyire a lehetőségeim engedték bele is ástam magam a token szakmai alapjaiba, így talán megengedhető, hogy a projekt kapcsán felhívjam a figyelmet a kockázatokra. És igen írtam hogy alsóhangon egy 100 millio dollaros ügylet lehetne ez, de erre a közeljövőben semmi esélyt nem látok. De hogy jót is írjak, mint már mondtam csak a részvényárra nézve 250-400 Ft benne van.
Azért van még ott pár probléma... Pl ahogy eljut hozzád a víz.Mi a baj az elöregedett csőhálózatokkal? A vízkezelésből származó kockázatok (különösen a fertőtlenítési melléktermékek) és az elosztóhálózattal összefüggő szennyezések kezelése jelenti.A gerincvezetékek kezelése az ivóvíz-szolgáltatók feladata. Itt elsősorban a hálózatok elöregedése, az idővel megjelenő lerakódások(vas-, mangán- és vízkőkiválás)és az ezen megtelepedő mikroorganizmusok veszélyeztethetik az ivóvíz minőséget. Általános problémát jelenthet az elterjedőben lévő háztartási vízkezelő rendszerek rendszeres karbantartásának az elmaradása is. Ólomszennyezettség megjelenése a csapvízben. A hálózatban bekövetkező másodlagos vízminőség romlás egyik legfontosabb tényezője az ólom, amely az ólomtartalmú szerkezeti anyagokból oldódik ki.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)