Ez igaz... viszont akkor ez még évek kérdése szerintem mire láthatunk belőle érdemi változást... az EST media előbb T kategóriás rv. volt abba az időkben napi 4 aukcióban lehetett adni venni. És ha jól emlékszem olyan 80 ft-on lett standard kategóriás.
Nem ismerem a céget mélységében, nem az én világom. Az, hogy veszteséges, még nem jelent automatikusan csődöt, de sokáig nem lehet így üzemeltetni egy céget. De érdekel, hogy mi lesz vele, szerintem a Delta útja passzolna hozzá. Ez egy eléggé speki papír és egy olyan "Balács Csabás/Est Media" fordulat még hiányzik a történetből.
akkor mondhatjuk már, hogy csőd van? a másik csodapapír, amiben ment a vetítés, a SET is megadta magát, már 20 alatt van az is itt meg semmi sincs, csak követelések már
Arra adjon magyarázatot valaki, hogy miért vett a cég saját részvényt olyan 110-114 között. Be volt téve kb. 400k darab vételre egyszer csak ki lett öntve és jött a közlemény, hogy az srv volt. Igaz ez már jó ideje volt :D Valszín átvette a ferraris fiú pakkját a cég.
10M Ft árbevétel és -138M Ft veszteség. Vajon meddig fenntartható a működése ennek a cégnek? Látszik, hogy ez a víz elég zavaros. Ki kellene üresítani és eladni, ahogy a jelenlegi Deltánál (Est Média/Econet) is csinálták.
Törölt felhasználó2022. 04. 28. 22:12
A watereum felület viszont rajtra kész úgy nézem :D
Futuraqua NYRT reálisan