Huh hát én kezdek aggódni érted. Otpt myviphez? Válságot (likviditáshiányt) várni az mmt korában? Korrupcióval foglalkozol? Te nem ilyen voltál. Remélem megoldódnak a gondjaid!
Tehát kínàlat van. Keresletet kell hozzá generálni. Az magasabb ár, magasabb forgalom. De mint tudjuk az évekig tartó bear piac vége még sokà lesz, és a termőföld az új bitcoin így nekünk itt nincs is keresni valónk. Főleg hogy arra is rájöttünk utólag, hogy csalás 🤓 Innen a piacok még mennyit fognak esni? Otp 3 ezer? Várod türelmesen? :) MMT!
Toroczkai is a gyár ellen van, szóval valami kemény stikli biztos van gyár ügyletben. Toroczkai elég értelmes, ha a cigányokból kigyógyulna még lehet szavaznék is rá.
Ez jó duma, sajnáltam képzeld. Nem annyira vagyok a gyár ellen csak én jobban örülnék ha végre a nagy magyarkodásba a a magyarokkal foglalkoznánk, magyar gyárakat építenénk nem külföldit, nekünk is kéne már nagy gyártó cégeinknek lenni. Mert csak a külföldit szolgáljuk még mindig. Nagy múltú vállalataink mind a a "komcsi rendszerből" ( OTP, MOL stb.) jöttek. Új nagy cégek nem bírták kinőni magukat az elmúlt 40 évben. Ezek az állami cégek meg nem valós versenyben születtek, külföldön nem nagyon állják meg a helyüket csak ha az állam bácsi támogatja a működésüket. ( 4ig ) meg társaik. Kéne végre igazi versenyképes magyar gyártócég is ami megállja a helyét a világban.Én csak ezt gondolom.
Az elmult 20 evben te hany Elektromos ketyeret vettel ami nagyreszt ilyen korulmenyek kozt keszult????? Gondolom estenkent nem.tudtal aludni a lelkiismeret fordulastol ugye???? Vagy az erdekelt hogy minel olcsobban megkapd az uj telefonod? Na es a Bangladsi 3$ dollarert cderzest vegzo asszonyokat sajnaltad e mikor 35.000ft ert farmert vettel magadnak?
Miert nem epitenek a gyar melle Munkasszallot? Vagy kifozdet a munkasoknak? Esetleg diagnosztikai kozpontot ahol havi 10.000 ft ert mindenki megnezetheti a tudejet hogy rakos e mar ...
Futuraqua NYRT reálisan