Szia Hathor! Nem célom neked esni mint itt azt sokan teszik. Nutexban szoktunk néha ütközni de mostanaban kerülöd azt a fórumot. Engem az érdekelne hogy miben latod a valós különbséget a nutex és a futur között? Szerintem ugyanaz a csereklei ugyanaz a tőkeemelősdi. Ott kp itt VÍZió. Ugyanaz a béka segge alá nyomott árfolyam. Ugyanaz a felpattanási lehetőség. Ott azzal érveltél hogy a grafikon szerint folyamatos esés nincs ami megállítsa, itt azzal hogy eleget esett ideje fordulni. Nem szószerint idéztem bocs ha valamit félreértettem. Kívancsi vagyok a véleményedre de ráér a névnapozás után. 🙂
Luzersag le volt irva. Vetel 23tol 16ig esesben. Meg is kaptam a cikizest, hogy ki vagyok tonve mint a szertari sas, es jon 5Ft. Ne gondold en tul happy voltam tole. Megteheto, ilyen a forum. Aki eladott 5Ft panikoltatasra, csodre, azt senki nem sajnalja. 23-16ig vettem, most is pluszban adhato. Nem ertem mi a gond. Elmondtam szerintem a szemelyeskedes a gond En papirrol, annak arfolyamarol irok, Ti az emberekrol. Mikor leirom hol adtam el papirt mennyit kerestem, akkor az van kit erdekel hol adtam el, huzzak el, dicsekszem Erthetetlen. Nektek semmi nem jo. De ha az arfolyammal foglalkoztok, nem lesz ilyen sok parbeszed a semmirol
Maga szemelyeskedik.. En nem hivom magat kamus Konzumos, kamus Opusosnak es a tobbi. Nem is ertem mire jok ezek. Vettem itt 23tol 16ig esett. Teljesen mindegy volt a fulescseszem, varakozasom, esett a papir. Most duplazott, teljesult a felfele varakozasom. Ez a tozsde. Kar itt szemelyeskedni. A ceg tortenesei iranyitjak az arfolyamot. Mindegy ki mit mond. Kar itt trollkodni. Ezert kell most irnom? Ezt vartak? Kotekedjenek? Nem irok az a baj, ha irok az
Most ezekre megint mit irjak? Nekem gyerekes az egesz amit nyomnak. Lefele vihognak, nevetgelnek, beragadtal mint szertari sas, kamus, beulteto, meg mindenfele hulye duma, csod, felszamolas, lopas, sikkasztas 5Ft, 10Ft es egyeb duma. Most felment duplajara, megint jonnek a butasagok. Ezekkel nem lehet mit kezdeni
Nutexben 27-45ig vetel volt, 120celar, 117ig ment, onnan lefordulva eladtam. 3pontra megkozelitette. Utana csorgott le, azt en is lattam, es nem vettem. 30korul vettem, akkor is orjongtek, 36ig kiment Utana jott 15-15.5os vetelem, az lett stoppolva 15on. Es ennyi. Mondtam bizom benne, hogy reszvenyeknek felmegy majd, de a folyamatos toke emelesek es tevekenyseg hianya miatt, nem hittem benne, inkabb itt maradtam. A varakozasom/elkepzelesem bejott. Ennyi
Futuraqua NYRT reálisan