De ha nem olvasol fórumot nem tudod mi a szitu egy-egy kisebb papirban. Otp mol matáv fórum pont nem érdekes, ezeknél a kicsiknél sajnos tájékozodási pont.
Sziasztok! Tegnap nem voltam így most éjszaka olvasgatom mi történt itt. Mondhatjuk röviden, hogy nem semmi. A közgyűlés előtt ery hatalmas felbeszélést folytatott itt. Többször is volt célzás rá tőle, hogy valami nagy dobás lesz a közgyűlésen majd meglátjuk milyen lesz utána az árfolyam stb. A közgyűlés után jeleztem, hogy a bejelentett új coinos dologgal kapcsolatos hardverpark és bányászat ötlet nem rövidtávon megvalósítható szerintem. Ery már tudta, mint bennfentes, hogy mi fog elhangzani a közgyűlésen és már előtte elkezdte eladni a részvényeit. Ráadásul miután vezetőségi tag lett újabb adagot adott el. Ez így cseppet gusztustalan már ne haragudjatok. Ha evazeller meg foggal körömmel védi, az azt jelenti, hogy ő nemrég belevett és nem szeretné ha esne az árfolyam, nem kíván befektető válni, ő gyorsan és nyerőben szeretne távozni innen. szvsz.
Hát én a mai nap után nem gondoltam volna, hogy ebben a topikban halálra röhögöm magam :D :D édes istenem, ilyen őrült tempóban berohanni az erdőbe :D :D :D
Futuraqua mert a víz a jövő!