Gondolom azt a Heincz Valentin és csapata kezeli, mert a Facebookra mutató link a Watereum fb oldalára visz, ahol HV az admin. Kérdés, hogy HV és csapata marad-e vagy az új vezetőség másik irányba haladna?
Elmondták, hogy az egy teszt honlap volt,amit a cég egy külsős embere csinált! Fodor Úr rábízta a feladatot (a régi vezetés),de nem voltak elégedettek ezzel,és úgy maradt! A neten pedig valaki megtalálta, és közzé tették! Folyamatban van az eltávolítása!
Volt szerencsém beszélgetni több nagy részvénnyesel is! Ők azt mondták nekem,hogy nem terveznek eladni, mert megvárják a Coinok indulását! Én is ráérek akkor!
Törölt felhasználó2019. 07. 29. 23:12
Erre alapból esést várok egyébként, mert hát ígéretekkel tele van a padlás ahogy szokták mondani
Igen, egyetértek, vannak kommunikációs lehetőségek, amiket jobban ki kellene használni a megfelelő tájékoztatás érdekében. Természetesen erről az IT dönt mikor mit és hogyan közölnek.
nap közben fogok tudósítani, mikor mit veszek és mikor mit adok:) másodpercre fogom beírni pontosan a vételeket és eladásokat és szám szerint:) majd figyeld:) nem itt, hanem a zsoltee-féle kisbüfik-topikban:)
Abszolút érthető de hagy hozzam fel a setet most kicsit (tudom itt utalják sokan) : nekem a sok necces kommunikáció mellett az pl kifejezetten tetszett hogy a vezető ott rövid interjút adott a következő 1.5 év akvizíciós terveiről. Persze rövid tartalmi keretek között de akkor is. Ilyet lehet itt is mert egyrészt nem jut el mindenki kgyra (én sem pl) másreszt fontos valamilyen kommunikáció a bejelentés előtt is, ha már nem gyárt a cég publikus stratégiai tervet.
Általában véve kijelenthetjük, hogy a felfüggesztés, mint olyan, egyre kevésbé bír jelentőséggel, akár kispapírról, akár nagyobbról van szó. Elveszíti komolyságát, néhány kivételtől eltekintve. Erre láthattunk számos példát az elmúlt hónapokban, kommunikációs fogássá degradálódott. Vagy nincs mögötte árfolyambefolyásoló értékű hír, vagy jelentős tényt közölnek ugyan, de már beárazta a piac a pletykák alapján.
Futuraqua mert a víz a jövő!