Szoktam itthon csinálni alma+répa levelet, de az teljesen más ízű. Ennek volt valamilyen fura mellékíze, ami sem nem alma, sem nem répa. Ezért mertem megjegyzést tenni😉.
A Hajnal Úr azt válaszolta, hogy most csak felhatalmazást kapott az igazgatóság későbbi tőkeemelés lehetőségére ( ilyen a többi tőzsdei cégnél is van, megjegyzem), és ami lényeges főként azért kellett mindez, mert az előző felhatalmazás idén augusztusban jár le ( ami mentén a mostani tőkeemelés zajlik) és ezt kvázi megújították.
A kgy elején a Korányi kérdezte, hogy mi lesz a többi új papírral? A Hajnal Úr azt a választ adta, hogy terveznek akvizíciókat! Erre emlékszik valaki aki szintén ott volt?
Holnap pár fosos marinenitol tuti tudsz venni aki nem lát messzebb a szomszéd olajtonal! Fél év 50% én alairnam akkor is ha holnap mínusz 10% lenne. (ezért veszítenek a marinenik btw: megveszi gondolkodás nélkül felső limiten de eladja bukoban azonnal.. Aztán egy magasabb csúcson újra belevesz. Ahelyett hogy csak ülne kicsit a seggen.)
Igen,gyakran van egy olyan erzesem,h sok kis cegnek eletfontossagu szuksege lenne egy jo kommunikacios cegre vagy szakertore. Mint ha valahogy nem ertenek,h a befektetoik 99%- a egyszeru hetkoznapi ember,es nem kodfejto gazdasagi csucsgondolkodo elemzo..
Őszintén tényleg ezért hagytam ki az rv-t mert maga a blokchain jó ötlet, na de mondom ha egy honlapot se tudnak csinálni hogyan tudnának bármit is ami informatika....... Remélem erre a hírre esni fog az rv és akkor beleveszek ha nem akkor iis😂
Én hangsúlyoztam a közgyűlés után, hogy a piacnak nagyobb, bővebb, érthetőbb magyarázatra lenne szüksége ahhoz, hogy a helyzetet megértse és a befektetők döntéseket tudjanak hozni, egyértelműen. Én ezt próbáltam most a saját véleményemen és tapasztalatomon keresztül átadni, amit a közlemények nem tartalmaztak szvsz megfelelően, érthető formában.
Futuraqua mert a víz a jövő!