Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Forgalom sosem volt benne, veszik inkább a sok bóvli szart...! Azért nem lett volna megoldhatatlan az eladás maradjunk annyiban...neked is sikerült még 2000 alatt annó.
Miért várod folyamatosan, hogy a cég belevegyen a piacon?
Szerinted miért lenne érdeke, hogy felverje az árat? (a tulajoknak lehet, hogy érdeke, de a cégnek nem!)
És ha visszanézed, sose vett a cég drágán, mindig nagyon olcsón vett. (és ezért keresett is rajta)
Legalább most van forgalom a papírban.
Az elmúlt 30nap alatt volt a legnagyobb forgalma,ha 1 éves időtávot nézünk.
Adamo68 linkjei pedig nagyon pozitívak. Nincs gond a céggel,persze azért jöhet még 1 nagyon szar 1Q-es jelentés.
Az még beleférne,de utána már nagy javulásnak kell majd jönnie és persze osztaléknak :)
Minél több jó hír jön ki, annál jobban esik az árfolyam.
Akvi csak duma, főleg hogy részvénnyel akarnak fizetni.
Ki az a hülye aki elad olyan részvényért cserébe , amit nem lehet eladni.
Ha véletlenül mégis lesz részvény kibocsátás-látva a mostani árfolyamesést- akkor az 2500 Ft vagy ha esik tovább akkor még ennél is alacsonyabb áron lesz.
Nincs realitása a 3000 Ft-nak, és ne feledjük ez egy veszteséges cég.
Nagyon bátor vagy hogy most veszed.
Valószínűleg nem véletlenül zúgott be. Ez nem 3000 lesz az idén hanem 1500.
A cég 2800-as opciója semmit nem jelent , az nem tartotta meg az árfolyamot.
Ezzel a papírral mindig ráfaragok, ez volt az utolsó hogy vettem.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace