Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Arra várok hogy a cég belevegyen piacin, de kezd elfogyni türelmem.
Akvi sehol, ment duma ezerrel év végén de jelenleg ez egy veszteséges cég.
Q1 mikor lesz?
1513db eladó van most 3000-ig. Az szinte semmi.
3333-ig pedig 3908db. Bármikor kikaphatják:)
A cég még akar venni saját rv.-t,próbálják minél olcsóbban megszerezni és ezért nem kapják ki szvsz.
A 2800ft-os vételi opció miatt (és mert Fehér még 2900 felett is csípett belőle)azt gondolom,hogy az rv. kibocsátás mindenképpen 3eft felett lesz majd.
Lassan járj,tovább érsz:) Jó ez így.
Jön 2-3 elnyert pályázatról hír,majd bekerül az A kategóriába és 3e felett jön az akvi rv. kibocsátással.
Addig még vesznek majd saját rv. is.
Kevesen vagyunk kicsik a papírban és nem nagyon csipegeti senki.
Nem kell sietni.
Az azért érdekes,hogy egyre nagyobb pakkokat kötnek át. Én a közgyűlési jelentésben olvastam,hogy a jelenlévőket tájékoztatták az akvi-k állásáról. Előtte is azt mondták,hogy a közgyűlésre már érdemileg is tudnak tájékoztatást adni. Azt,hogy mit mondtak nem írták le,lehet még nincs konkrétum.
Akvit a közgyűlés előtt már buktuk, pedig nagyon valószínűsítették.Az osztalékpolitikát jó eséllyel megszavazzák...2 szerződést már bejelentettek, ha jól emlékszem 17 volt a nyilatkozatukban amire pályáztak!Részvény kibocsátás szerintem jóval 3K felett kéne legyen ha lesz, ez támaszt is nyújtana az árfolyamnak.Várjuk a híreket!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace