Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Kicsiket sok papírban kivéreztették.Ebben már alig vagyunk spekik.Ha akarják simán felteszik 3000 fölé.Mivel szinte nincsenek kicsik a papírban (vételi oldalon)várják,hogy a türelmetlenek eldobják.
Látod madrid most kéne Synergont venni.Nem 440-ért.(Akkor is írtam neked olvass vissza)Most miért nem veszel?Régebben nagy szád volt.Most,hogy napok óta forgalommal esik és senkinek sem kell persze hallgatsz.Írtad,hogy majd a spekik megmozgatják,hát megmozgatták.Már kajakó is ott van:)
Egyébként lehet,hogy itt még csipek 1 kicsit,mert még mindig jobb vételnek tartom a Freet 2000-ért mint a Synit 240-ért.
Pontosan nem tudom, de kb 2hét múlva.
Az IT szektorban köztudottan erős szokott lenni az utolsó negyedév, ennek fényében, tényleg magasan rekord évet fog zárni a cég! Az árfolyam persze külön téma :-) ideig óráig...
Utána olvasgattam annak amit kérdeztél: az általam fellelt "hivatalos" adatközlések alapján megközelítőleg 70% van bejelentett tulajok kezében, tehát kb. 30% lehet a "hivatalos" közkéz! De szerintem valójában ennél kevesebb.. 15-20% max.
A tisztségviselők FreeSoft részvény tulajdona
A tisztségviselők az alábbi táblázat szerinti mértékben birtokoltak FreeSoft részvényt
2013.09.30.-án.
Tulajdoni arány
(%)
Név Tisztség Közvetlen
tulajdon
Közvetett
tulajdon
Közvetlen
és közvetett
Közvetlen és
közvetett
Eck Ilona Igazgatóság tagja 19 960 0 19 960 1,06%
Mezey András Igazgatóság tagja 4 000 0 4 000 0,22%
Tóth Béla Zsolt Igazgatóság tagja 1 000 0 1 000 0,05%
dr. Boródi Ferenc
Felügyelő és audit
bizottsági tag 0 92 427 92 427 4,92%
dr. Móricz Gáborné
Felügyelő és audit
bizottsági tag 50 000 4 736 54 736 2,91%
dr. Némethi Gábor
Felügyelő és audit
bizottsági tag 180 1 088 1 268 0,07%
Vezető tisztségviselő Részvények száma
Csupán egy kis érdekesség! Az összes tisztségviselő rendelkezik Freesoft részvénnyel, ez a legtöbb tőzsdei cégről nem mondható el...!
Madrid, Rice!
Ebben a topicban ne foglalkozzatok a többi papíron elért eredményekkel, please.
Szorítkozzatok a FreeSoft-tal kapcsolatos megjegyzésekre.
Be írom hogy nyertem, erre írod hogy kamuzok, ha beírom hogy vesztettem, akkor béna vagyok mert nem maradtam a Free-nél ami meglátásod szerint egy szuper papír, amivel nem lehet veszteni. Komolytalan vagy.
Én kereskedtem mással is,amit sok esetben beírtam ide is.Te általában csak utólag írsz mindent.Én meg vagyok győződve,hogy neked amit írtál"Kulcssoft, Rába, Danubius volt még a tarsolyomban az utóbbi hónapokban amivel nyertem."
Szerintem nem volt az elmúlt 1 évben neked ilyen papírod.Ha bizonyítani akarod akkor a Kulcssoftot és a Danubius kötéseket másold be.Ha bemásolod elismerem,hogy nem vagy kamus,de ha nem akkor ....
Ha ebből kiszállnátok és más részvényekben kereskednétek, többszörösét keresnétek,mint azt, hogy évek óta csak itt moziztok és várjátok a 3000-es árat.
Én úgy szeretném, ha a syni felmenne 600-ig, ugyanazon a napon a Free 3000-ig, mindenki kiszállna mindenből és innátok egy bambit rá. Kicsit unalmas már évek óta ezt olvasni tőletek.
A Syni előbb lesz 600 mint a Free 2500 vagy 3000, ezt írtam ha jól emlékszem.
Továbbá azt írtam hogy OTP előbb lesz 10000 mint a Free 3000, ezeket továbbra is tartom.
5 éve folyamatosan 3000-re várod , ezzel szemben én 800-2000 Ft közé áraztam.
Én közelebb jártam az igazsághoz mint te.
Synibe beárazódik,az elmúlt időszak is azt mutatja.
Egyébként te az öntés utáni emelkedésben vissza 800 alá vártad,és csődöt vizionáltál.Majd azt mondtad,hogy soha nem lesz 2000 felett.Meg azt,hogy a Syni előbb lesz 600 felett mint a Free 2000 felett(de lehet 2300-at mondtál)nem emlékszem pontosan.A lényeg,hogy a Freevel kapcsolatban állandóan hülyeségeket írsz.Én régebben írtam itt többször,hogy nekem úgy tünik,hogy valaki gyűjti,te neked úgy tűnt,hogy szórják.Ott is nekem lett igazam,majd,hogy a cég fog venni abban is.Meglátod,hogy 2 éven belül3000 felett lesz,de ha megindul lehet,hogy innét simán dupláz majd ha jönnek a hírek és a vezetés is úgy akarja.
"Az árfolyam többszáz millás veszteségnél jobb volt mint most a többszáz millás nyereségnél."
Pontosan ezt kell kihasznáni Madrid, hosszabb távon ez be fog árazódni..!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace