Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Szerintem a nagyok lassítják az emelkedést.nehezen képzelem,hogy a spekik ennyire olcsón eladják.1 alkalommal 1 belső infó után egyedül én vettem (szinte egész nap)20%-ra kiakadt (nem volt eladó)majd záróba bedobtak 40 valahány ezret és vissza tették 8%-os + ba.Utána bejelentették a Humansoft akvit és akkor is ment 20%-ot.Akkor jöttem rá a vezérek mindenre figyelnek.Itt most a forgalom és a lassú emelkedés a cél.Meg persze akik haboznak azokkal eldobatják.
A Freesoft bejelentette, hogy 2009. október 9-én 14:00-tól rendkívüli közgyűlést tart az 1037 Budapest, Montevideo u. 8, földszinti konferenciatermében. Határozatképtelenség esetén megismételt közgyűlésre változatlan helyen és napon 14:30-kor kerül majd sor.
A közgyűlés napirendi pontjai:
1. Az Igazgatóság tájékoztatója a 2009. I. félév üzleti tevékenységéről.
2. A tisztségviselők (Felügyelő Bizottság, Audit-bizottság, Igazgatóság) visszahívása illetve választása, díjazásának megállapítása.
3. Felhatalmazás saját részvény vásárlására.
4. Az Alapszabály módosítása, a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabály jóváhagyása.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace