Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
8:52-es hír
Több mint 20%-kal bővültek 2010 második negyedévében a személyi számítógépek értékesítései világszerte az előző év azonos időszakához viszonyítva, miután a vállalatok megkezdték elöregedő gépparkjuk cseréjét - tette közzé az IDC. Az elemzők szerint miközben a lakossági fogyasztók felől érkező kereslet lassulni látszik, addig a vállalati szektor kereslete folyamatosan erősödik.
Nálunk is beindul majd az értékesítés.Kilátások jók.A paspír tovább emelkedik.
Ne elégedj meg 40%-al.A papír még a válságot árazza.Várni kell vele.A fellendülésre hatalmas emelkedés lesz a válasz.
Amennyiben jó a féléves jelentés és tényleg meglesz a 200 milla nyereség év végén akkor 2700-2800 Ft-os árfolyamot várok év végére.
Ami engem zavar , hogy már az Q1 jelentésben látszott nagyon visszaesett az árbevétel és csak a tavaly meghozott költségmegtakarító intézkedéseknek köszönhető a veszteség jelentős lefaragása.
Minden pozitívum mellett 2700-2800 ra várom év végén.
ezért mondtam, nem kell itt elkapkodni... a szokásos szivatás megy... lutri az egész, 1-2 ember tudja, ők sokat keresnek majd vele, mi meg akik folyamatosan figyeljük, max egy kevéskét
Tegnap, meg a mai kezdés afelé mutatott hogy a közgyűlés előtt még venni akarnak , közel volt a 2400. Kinek kellett hirtelen 60000 Ft, hogy ilyen olcsón dobta?
Írtam hogy a közgyűlésig lemegy 2200-ra.
Afelé tartunk.
Benn állt vételen valaki 2360 Ft-on, nem adtak neki , utána meg eladták 2236-on , érdekes.
Egyre messzebb a 2400.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace